BestMusic.ro » Concerte » Concert Connect-R: Vara nu dorm

Concert Connect-R: Vara nu dorm

Concert Connect-R: Vara nu dorm
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
09 Iunie 2021 // 49-199 LEI

 Ce pregateste Connect-R de ziua lui, pe 9 iunie! O sa fie nebunie pe acorduri de Reggaeton!

Pe 9 iunie Conect-R isi asteapta fanii la un spectacol de zile mari la Sala Palatului! "Vara nu dorm" se numeste al doilea mare concert pe care artistul il va sustine chiar de ziua lui! Daca anul trecut a facut senzatie pe scena Salii Palatului cu primul show pe care l-a sustinut in fata a 4.000 de fani in delir, conceptul spectacolului fiind unul fara precedent in muzica romaneasca, anul acesta Connect-R schimba putin macazul.  

"Da! Se intampla si anul acesta! Concertul "Eu sunt Stefan" de anul trecut a fost un real succes, au fost 4.000 de oameni! Pentru al doilea an consecutiv imi  fac ziua la Sala Palatului,  de data asta cu o tematica diferita.  Show-ul se va numi  "Vara nu dorm" si pentru ca se potriveste foarte mult cu ziua mea de nastere, cu 9 iunie - sunt nascut in mijlocul verii -  acesta va fi conceptul. Fiind  atasat muzical de vara, ca stil nu putea sa se potriveasca mai bine decat stilul Reggae care va predomina show-ul. Este vorba de un show estival, voi avea invitati care au avut hituri mari pentru vara, dar nu pot dezvalui surprizele! Pot  spune ca va fi un show la fel de sincer si de dinamic ca cel de anul trecut. Voi aduce de data asta si un pic de iz cubanez pentru ca  il voi avea la percutie pe finul Ciupi, dar poate si 2-3 instrumentisti din Jamaica. Va fi un show de culoare, la propriu si la figurat, de la care nu trebuie sa lipseasca nimeni. Exista deja precedentul de anul trecut, spectacolul "Eu sunt  Stefan", recenziile sunt extraordinare, se  vorbeste ca fiind cel mai sincer show de la Sala Palatului de pana acum!", marturiseste Connect-R.

Concertul "Vara nu dorm" pe care Connect-R il va sustine pe data  9 iunie la Sala Palatului este organizat de Sprint Music.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D