BestMusic.ro » Concerte » Concert Connect-R Ziua lui Stefan

Concert Connect-R Ziua lui Stefan

Concert Connect-R Ziua lui Stefan
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
09 Iunie 2023 // 116,55 LEI

 Ziua lui Stefan - Al 4-lea concert Aniversar

Connect-R ne-a castigat inimile inca de la primele piese lansate si ni le-a pastrat pana in ziua de azi, oferindu-ne hit dupa hit! Artistul isi va petrece aniversarea a 41 de ani, asa cum ne-a obisnuit, la un super concert ,de data aceasta , sustinut la Arenele Romane.
Ce-a de-a patra editie a conceptului „Ziua lui Stefan” va avea loc pe data de 9 Iunie 2023, Connect-R pregatind un show de neuitat, alaturi de prietenii din muzica si fanii care vor fi alaturi de el intr-o zi atat de speciala. 
 
Vor rasuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Da-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar si piese care au fost lansate recent si anume „Rita”, „Iasomnie” si „Acasa”. Alaturi de Connect-R vor urca pe scena nume mari din muzica Romaneasca si vor crea un spectacol unic si senzational! 
 
Colegii din breasla muzicala care vor urca pe scena alaturi de Connect-R vor fi anuntati  pe parcurs, iar biletele vor fi puse in vanzare vineri, 23 Decembrie, pentru toti fanii care isi doresc sa ii fie alaturi artistului de ziua sa de nastere sarbatorita printr-un concert grandios si fara precedent.  
 
Aceste preturi ale biletelor sunt valabile doar pana pe data de 15 ianuarie 2023 si locurile sunt limitate!
 
 Copiii cu varsta mai mica de 7 ani nu platesc bilet si pot avea acces doar impreuna cu unul dintre parinti . Parintele trebuie sa detina bilet.
 
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 
 
 
 
 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram