BestMusic.ro » Concerte » Concert Cosmin Selei Orchestra

Concert Cosmin Selei Orchestra

Concert Cosmin Selei Orchestra
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
29 Mai 2020 // 54-84 LEI

 Vino vineri pe 29 mai, de la 22:30, sa te bucuri de unul dintre cele mai noi concepte de divertisment de pe piata romaneasca: Cosmin Selesi Orchestra!

Cosmin Selesi Orchestra este un proiect de entertainment ce combina muzica anilor care au format amintirile multor generatii cu interactivitatea si happeningurile obligatorii unei petreceri private sau corporate de succes. Cele mai frumoase melodii romanesti ale tuturor timpurilor devin un pretext pentru o incursiune amuzanta si emotionanta prin tineretile tuturor categoriilor de public. Noua formula de spectacol il pune pe Cosmin Selesi intr-o dubla ipostaza care i se potriveste perfect: cea de cantaret de cover-uri si cea naturala, de actor si excelent entertainer. Show-urile Cosmin Selesi Orchestra se pot personaliza fiecarei petreceri private sau corporate in asa fel incat experienta unei seri petrecute in compania lui Cosmin si a colegilor din Orchestra sa fie una cu adevarat unica.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 79 de lei – VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 49 de lei - Access General, cu loc la masa in sala

- 49 de lei Fara Loc

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 84 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 54 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D