BestMusic.ro » Concerte » Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro

Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro

Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
28 Martie 2020 // 100-200 LEI

 In data de 28 Martie 2020, Sala Palatului din Bucuresti gazduieste un spectacol eveniment marcat de implinirea a 40 de ani din momentul in care Cristi Minculescu, Valter & Boro si-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea sa devina simbolul unei natiuni – “IRIS”.

“Aniversarea a 40 de ani de cariera este un milestone pe care nu il puteam ignora. Atat publicul roman, cat si cei trei sarbatoriti, aveau nevoie de o celebrare grandioasa asa cum va fi acest concert. Noi l-am conceput ca o punte intre generatii, un show special unde isi dau intalnire mari nume ale scenei muzicale romanesti si care va genera multa emotie”, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

Vocea inconfundabila si personalitatea electrizanta, asemenea marilor staruri rock internationale, fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii romanesti.

Minunata rebeliune a interpretarilor sale, starea de libertate transmisa atator generatii, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face sa traim viata la maxim, sunt doar cateva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist in peste 40 de ani de cariera.

Un frontman desavarsit si un star prin excelenta, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica romaneasca, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului romanesc.

“Sunt foarte fericit ca putem sarbatori un moment atat de important pentru noi impreuna cu publicul fara de care nu am fi ajuns la performantele pe care le avem, dar si alaturi de prieteni dragi, artisti desavarsiti, alaturi de care abia asteptam sa urcam pe scena: Felicia Filip, Stefan Banica, Pacha Man, corul de copii „Cor cu dor”” – Cristi Minculescu.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D