BestMusic.ro » Concerte » Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro

Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro

Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
24 Octombrie 2020 // 100-200 LEI

 Organizatorii concertului Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro (Best Artist Management S.R.L. CUI: 41932613) care trebuia sa aiba loc in data de 28.03 la Sala Palatului ne-au trimis urmatorul comunicat. Va reamintim ca NU iabilet.ro organizeaza evenimentul ci doar vinde bilete in numele organizatorului.

Din cauza numarului tot mai mare de cazuri de pacienti infectati cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat in care anunta luarea unei masuri OBLIGATORII pentru toti organizatorii de evenimente:

„Incepand de astazi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestarile publice sau private, in spatii deschise sau inchise, cu un numar de participanti mai mare de 1000 de persoane.

Aceasta masura este obligatorie, la nivel national, pentru toti agentii publici si privati si nu este supusa negocierii, exceptiilor, neputand fi amanata.”

Prin urmare suntem nevoiti in acest moment sa amanam Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro, care urma sa aiba loc la Sala Palatului din Bucuresti in data de 28 martie 2020. Ne pare extrem de rau ca s-a ajuns in aceasta situatie.

Bilete raman valabile, concertul a fost reprogramat in data de 28 aprilie 2020

Subliniem inca o data ca decizia de a amana evenimentul nu le apartine organizatorilor. A fost IMPUSA prin decret, astazi, 8 martie 2020.

Ne cerem scuze pentru aceasta amanare. Pastrati biletele intacte, ele raman valabile.

Organizator: Best Artist Management S.R.L. CUI: 41932613

In data de 24 octombrie 2020, Sala Palatului din Bucuresti gazduieste un spectacol eveniment marcat de implinirea a 40 de ani din momentul in care Cristi Minculescu, Valter & Boro si-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea sa devina simbolul unei natiuni – “IRIS”.

“Aniversarea a 40 de ani de cariera este un milestone pe care nu il puteam ignora. Atat publicul roman, cat si cei trei sarbatoriti, aveau nevoie de o celebrare grandioasa asa cum va fi acest concert. Noi l-am conceput ca o punte intre generatii, un show special unde isi dau intalnire mari nume ale scenei muzicale romanesti si care va genera multa emotie”, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

 Vocea inconfundabila si personalitatea electrizanta, asemenea marilor staruri rock internationale, fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii romanesti.

 Minunata rebeliune a interpretarilor sale, starea de libertate transmisa atator generatii, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face sa traim viata la maxim, sunt doar cateva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist in peste 40 de ani de cariera.

 Un frontman desavarsit si un star prin excelenta, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica romaneasca, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului romanesc.

  “Sunt foarte fericit ca putem sarbatori un moment atat de important pentru noi impreuna cu publicul fara de care nu am fi ajuns la performantele pe care le avem, dar si alaturi de prieteni dragi, artisti desavarsiti, alaturi de care abia asteptam sa urcam pe scena: Felicia Filip, Stefan Banica, Pacha Man, corul de copii „Cor cu dor”” – Cristi Minculescu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D