BestMusic.ro » Concerte » Concert Damian Draghici & Brothers - Multumesc!

Concert Damian Draghici & Brothers - Multumesc!

Concert Damian Draghici & Brothers - Multumesc!
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
28 Septembrie 2020 - 30 Septembrie 2020 // 50-200 LEI

 Eveniment aniversar Damian Draghici & Brothers #iamgrateful Marti, 28 septembrie 2020, Ora 20:00 Arenele Romane

Pe 28.29 si 30  septembrie, la Arenele Romane, artistul DAMIAN DRAGHICI sarbatoreste implinirea varstei de 50 de ani alaturi de trupa sa, „Damian & Brothers”, de nume celebre ale scenei romanesti, dar si de invitati speciali din afara tarii, in compania tuturor admiratorilor, printr-un concert special intitulat „MULTUMESC #iamgrateful”.

De la folclor, pop instrumental, new age, world music la muzica jazz la nai, ritmurile muzicale care au facut inconjurul lumii si au cucerit inimile spectatorilor, energia vibranta si distractia la cele mai inalte cote sunt doar cateva dintre ingredientele celei mai ample productii artistice pe care DAMIAN DRAGHICI AND BROTHERS o va oferi publicului, in primavara anului 2020, intr-un concert aniversar exceptional!

Parteneri media:

- Radio ZU

- Adevarul.ro, Capital, Evenimentul Zilei, Blitz Media, OOPS TV, Click, Invent Powered by – NIRO Investment Group, Grampet, Scandia, Jidvei.

Acces: 19.00 // Show: 20.00

Bine de stiut:

Confimarea rezervarilor se face doar dupa achizitionarea biletelor.

Copiii pana la 7 ani, care pot fi tinuti in brate de parinti, au acces gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D