BestMusic.ro » Concerte » Concert Depeche Mode pe 23 iulie la Cluj

Concert Depeche Mode pe 23 iulie la Cluj

Concert Depeche Mode pe 23 iulie la Cluj
Cluj Napoca
23 Iulie 2017 // - LEI
20.10.2016

Maine se pun in vanzare biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj  

 Biletele pentru concertul Depeche Mode din 23 iulie 2017 se vor pune in vanzare incepand de vineri 21 octombrie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 117 si 436,5 lei, la care se adauga comisionul de ticketing. Show-ul de la Cluj-Napoca face parte din noul turneu european al trupei, Global Spirit Tour, anuntat saptamana trecuta intr-o conferinta de presa sustinuta la Milano. Concertul va avea loc pe Cluj Arena.

Biletele  vor  putea  fi  achizitionate  incepand  cu  ora  11:00,  atat  online,  de  pe www.eventim.ro,  cat  si din magazinele   partenere,   respectiv:  Orange,  Vodafone,  Germanos,  librariile  Carturesti   si   Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Cei care doresc sa fie notificati pe mail de punerea in vanzare se  pot  abona aici. Biletele  au  preturile  cuprinse  intre  117  si  436,5  lei,  in  functie  de  distanta  fata de scena:  cele  fara  loc,  in  categoria  Golden  Circle  si  Gazon,  sunt  202,5  lei,  respectiv 117  lei, in  timp de locurile  pe  scaune  vor  costa 153, 225  si  279  lei.  Biletele la Tribuna  VIP  vor  costa 436,5  lei. La  aceste preturi se adauga comisionul de ticketing.

 

mai mult
11.10.2016

Concert Depeche Mode pe 23 iulie la Cluj

Depeche Mode, una dintre cele mai influente trupe din istorie, a anuntat astazi printr-o conferinta de presa in Milano inceperea unui nou turneu mondial, care va ajunge pe 23 iulie 2017 si in Cluj-Napoca. Turneul promoveaza viitorul album, Spirit, ce va fi lansat la inceputul anului viitor.

 Prima parte a turneului Global Spirit ii aduce pe Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher in fata a peste 1.5 milioane de fani din 32 de orase din 21 de tari europene. Turneul debuteaza pe 5 mai 2017 si include concerte pe Stade de France din Paris, San Siro din Milano sau Olympiastadion din Berlin, dar si pe stadioane nemaiintalnite de trupa, ca London Stadium, Otkritie Arena din Moscova sau Cluj Arena. Turneul european se incheie pe 23 iulie 2017 cu un ultim show in Cluj-Napoca. Gasiti in comunicatul de presa toate datele si orasele confirmate.

Dupa doua show-uri de succes in Bucuresti, in 2006 si 2013, Depeche Mode revine in Romania pentru a  sustine un concert in premiera in Cluj-Napoca. Acesta are loc pe 23 iulie 2017 pe Cluj Arena. Biletele vor fi puse in vanzare online, pe www.eventim.ro, din 21 octombrie 2016, fiind disponibile ulterior si in magazinele partenere.

„Suntem foarte incantati ca trupa a dorit sa-si intalneasca fanii din alte parti ale tarii si ne face mare placere sa revenim la Cluj-Napoca, mai ales ca am avut o colaborare minunata cu echipa de la Cluj Arena in 2012”, a declarat Laura Coroianu, Director General Emagic.

Recunoscuti pentru show-urile live spectaculoase, membrii trupei Depeche Mode revin in Romania pe 23 iulie 2017 la Cluj. 

Depeche Mode este cu siguranta cea mai de succes trupa de muzica electronica din toate timpurile, fiind adorata de milioane de fani din intreaga lume. 

Grupul a fost fondat in 1980 de Dave Gahan, Martin Gore,  Andrew Fletcher si Vince Clarke. Acesta din urma a parasit Depeche Mode dupa lansarea albumului de debut in 1981. Clarke a fost inlocuit de Alan Wilder care a cantat impreuna cu Depeche Mode din 1982 pana in 1995. Dupa plecarea acestuia, Gahan, Gore si Fletcher au continuat sa duca mai departe Depeche Mode ca trio. 

De-a lungul timpului, trupa a primit 5 nominalizari la premiile Grammy, doua la MTV Video Music Awards si 6 la MTV Europe Music Awards, castigand in 2006 premiul pentru Best Group. 

Depeche Mode va lansa un nou material discografic in primavara anului viitor. "Spirit"  a fost inregistrat in Santa Barbara si New York, iar de productie s-a ocupat James Ford  de la Simian Mobile Disco. 

mai multClick pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D