BestMusic.ro » Concerte » Concert Desperado

Concert Desperado

Concert Desperado
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
18 Ianuarie 2019 // 35 - 50 LEI LEI

Te invitam la Hard Rock Cafe, vineri, 18 ianuarie sa petreci o seara de neuitat cu Desperado!

Desperado este singura trupa de country-rock din Romania si a debutat in ianuarie 1999 la Cluj-Napoca,fiind remarcata atat pentru textele inspirate din viata de zi cu zi cat si pentru muzica tipic americana pe care o compun.
 
Trupa ,devenita  cunoscuta publicului larg prin hituri ca „ Am cazanul meu”,”Lenea”,” La fel ca tata”,” Nemuritor de foame” sau „ Bine si asa rau”,are la activ peste 1500 de concerte si 6 albume de studio.
 
Desperado aniverseaza 20 de ani de activitate neintrerupta printr-un concert in care,pe langa piesele deja cunoscute,vor lansa si melodii de pe mai nou material discografic-„Bine si asa rau”-practic  un concert aniversar cu lansare de album.
 
Va indeamna sa chefuiti impreuna:

Sandy „The Gun” Deac-chitara,vocal,keyboards

Kovacs „Indiana Jones” Laszlo-chitara

Vlad „PG Suckermann” Spatar-bass,vocal

Patriciu „ Mr.F” Pop-keyboards,vocal

Nelu „Ghetutza” Zah-tobe
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
 
Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro
 
Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 50 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 35 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 35 de lei
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!