BestMusic.ro » Concerte » Concert #dinBasarabia - editia Centenar pe 24 Martie la Arenele Romane

Concert #dinBasarabia - editia Centenar pe 24 Martie la Arenele Romane

Concert #dinBasarabia - editia Centenar pe 24 Martie la Arenele Romane
Arenele Romane, Bucuresti
24 Martie 2018

  Zdob si Zdub, Gandul Matei, Alex Calancea band & Guz si Cuibul vor incinge atmosfera la editia Centenar a Concertului #dinBasarabia. Evenimentul se va desfasura la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti, pe 24 martie 2018.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Integrare si Dezvoltare Prut si sustinut de Institutul Cultural Roman, Institutului "Eudoxiu Hurmuzachi" pentru Romanii de Pretutindeni si Biroul Relatii cu Diaspora al R. Moldova, cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu tara (27 martie 1918).

Formatia etno-rock din Republica Moldova, Zdob si Zdub, din 1994 combina diferite stiluri muzicale si promoveaza folclorul autentic, sustinand concerte in peste 20 de tari europene. Trupa a obtinut locul 6 la concursul Eurovision in 2005 si a cantat pe aceeasi scena cu mari artisti si trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park, etc.

Gandul Matei este o trupa de Rock alternativ din Chisinau, infiintata in 1996, ce combina rock-ul melodic, punk, hardcore, blues, post-punk, cu influente din folclorul autohton romanesc, punand accent pe trompeta. Printre piesele ce i-au consacrat pe cei de la Gandul Matei, se numara "La Ciocana", "Liberty", "Numai Tu", "Proba Credintei", "Semafor", "Dragostea Mea" si "Nae". In cei 20 de ani de activitate, trupa a lansat cinci albume, ultimul fiind "Generatia in Blugi".

Alex Calancea band & Guz – Lupii

Lupii este un nou proiect lansat de renumitul basist si producator muzical din Chisinau, Alex Calancea. Stilul muzical abordat este o fuziune dintre rock, trap si folclor autentic si cel urban. Proiectul Lupii este format din Alex Calancea – chitara bas si producator, Guz – voce, Andrei Glavan – voce, Nickel Russu - tobe, Saric Vatavu – chitara si Serghei Ivanov – clape, Dumitru Neculiseanu – trompeta.

Cuibul, formatie acoustic funk din Basarabia, a fost infiintata in 1991 de catre Igor Dina, producatorul Zdob si Zdub, si reactivata in 2013, cu participarea unor instrumentisti de seama si a tinerei soliste Lidia Scarlat. Trupa colaboreaza cu o casa de discuri si diversi artisti consacrati de la Bucuresti si in ultimii ani a cantat in deschidere pentru The Cardigans si Morcheeba.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro  si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi: Normal Circle - 40 lei – Early Bird, primele 200 de bilete; 50 lei – Presale, pana pe 23 martie 2018; 60 lei – in ziua evenimentului si la intrare. Golden Circle - 60 lei – pana pe 23 martie; 80 lei – in ziua evenimentului si la intrare.

Online pe www.iabilet.ro , puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Eveniment recomandat de Rock FM

Organizator: Centrul pentru Integrare si Dezvoltare PRUT

Parteneri: Institutul Cultural Roman; Institutul "Eudoxiu Hurmuzachi" pentru Romanii de Pretutindeni - Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni; Biroul Relatii cu Diaspora - Guvernul Republicii Moldova; Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti.

Facebook Event
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D