BestMusic.ro » Concerte » Concert Directia 5 pe 30 septembrie in Hard Rock Cafe

Concert Directia 5 pe 30 septembrie in Hard Rock Cafe

Concert Directia 5 pe 30 septembrie in Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
30 Septembrie 2021 // 104-164 LEI

 Joi, 30 septembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, ca sa petreci o seara de neuitat alaturi de Directia 5!

Una dintre cele mai indragite trupe cu o istorie de aproape 3 decenii, te asteapta cu “O fata ca ea", "Daca ai sti", "Esti stilul meu," "Iti multumesc", "Am nevoie de tine" si multe alte hituri ce au ocupat primul loc in topurile de specialitate si in inima ta!

Cu mii de concerte la activ si numeroase materiale discografice lansate, Directia 5 este o prezenta consecventa si foarte iubita pe scenele din Romania inca din ‘91. De la albumul de debut lansat in 1992, trecand prin perioada “Superstar” (1999), ce si-a pus amprenta asupra tendintelor muzicale ale vremii si continuand cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Emotie” (2009) si “Romantic” (2010), “Muzica, flori si poezie” (2019) Directia 5 a spus si continua sa spuna, nenumarate povesti de viata si iubire, prin versurile sale si prin interpretarile live de exceptie!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 159 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 99 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 99 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 164 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 104 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 104 de lei

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


chilipirul-zilei.ro/

chilipirul-zilei.ro/