BestMusic.ro » Concerte » Concert Ducu Bertzi canta la FAMILYFEST Island

Concert Ducu Bertzi canta la FAMILYFEST Island

Concert Ducu Bertzi canta la FAMILYFEST Island
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni, Bucuresti
17 Iulie 2020 // 52.98 LEI

 Slagare precum“Si de-ar fi”, “Floare de colt”,” M-am indragostit numai de ea” vor aduce parfumul anilor trecuti, emotionandu-va ca de fiecare data cu prezenta sa. Va asteptam la #FAMILYFEST Island, vineri, 17 iulie 2020 la orele 20:30.

Dupa o perioada in care muzica folk a intrat intr-un con de umbra, in 1986, Ducu Bertzi a continuat sa inregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat in slagare: “Si de-ar fi”, “Floare de colt”,” M-am indragostit numai de ea”,” Suflet fara chei”, “Omul padurii”, “Iertarile”, “Unde oare”, “Focul vanat e gonit de vant”.

Bun venit pe taramul magic #FAMILYFEST Island! Si spunem taram magic pentru ca timpul petrecut impreuna cu familia este cel mai pretios. Aici gasiti activitati specifice pentru cei mici dar si pentru cei mari, pentru bunici, parinti si copii.

Evenimente in aer liber pentru toata familia in centrul Bucurestiului, Sector 2.

Locatie: Insula de pe Lacul Fundeni, Aleea Tibiscum.

Accesul in locatia #FAMILYFEST Island, se face doar cu masca de protectie.

Capacitatea maxima admisa de lege, este de 500 persoane.

Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectand toate normele in vigoare, comunicate de catre Guvernul Romaniei.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D