BestMusic.ro » Concerte » Concert Emeric Imre

Concert Emeric Imre

Concert Emeric Imre
Constanta
29 Ianuarie 2017 // 30 de lei LEI

 Campania " Music for Autism" va invita duminica, 29 ianuarie  2017, de la ora 20:00 in Doors Club Constanta pentru a-l asculta pe Emeric Imre. 

Emeric Imre e unul dintre cei mai indragiti cantareti de muzica folk, un om cu o contiinta sociala vie i ardenta, un artist profund, ce canta piese destinate sufletului. 

Concertul din 29 ianuarie va veni in sprijinul campaniei "Music for Autism", ce are ca scop strangerea de fonduri pentru utilirea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva "Albatros" din Constanta. Finantarea obtinuta in urma concertului va servi la utilarea unei sali de muzica, cat si la achizitionarea altor materiale necesare in terapiile ce vizeaza integrarea profesionala si sociala. O alta parte a fondurilor stranse se vor directiona catre Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia - ce ofera terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilitati.

Campania "Music for Autism” a debutat in toamna anului 2012, la initiativa unei trupe constantene, sustinuta de Clubul Doors Constanta. Timp de patru ani nume mari din industria autohtona de muzica rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinatie scopul campaniei. 

Prin aceasta campanie umanitara, organizatorii si-au propus sa desfasoare o serie de evenimente de exceptie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburari din spectrul autist si dizabilitati asociate. 

Scopul campaniei "Music for Autism" este sa se aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de copii cu dizabilitati impreuna cu familiile lor. 

Rolul acestei campanii este de a educa si sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice alta dizabilitate inseamna - contact si comunicare limitata cu alte persoane si interes foarte restrans”. 

Pret bilet 30 lei.

Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervari: 0763.661622
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D