BestMusic.ro » Concerte » Concert Emeric Imre pe 2 aprilie

Concert Emeric Imre pe 2 aprilie

Concert Emeric Imre pe 2 aprilie
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
02 Aprilie 2020 // 50-74 LEI

 Unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica folk, un artist profund, care compune piese destinate sufletului, fire poetica, Emeric Imre ajunge la Hard Rock Cafe, joi 2 aprilie!

Alaturi de el va fi unul din cei mai apreciati instrumentisti din Romania, Jimi El Laco.

Folkul inseamna spontaneitatea creatiei, responsabilitatea interpretului compozitor. „Profesionalismul nu e doar tehnica, e mai degraba o atitudine fata de muzica, de actul artistic, capacitatea de a descoperi sensuri noi in ceea ce canti, mereu si mereu, de fiecare data cand urci pe scena. Cu sensibilitate, redescoperi, zi dupa zi, frumosul si esenta vietii, cu bucurii, miracole si tot ce-ti este dat. Inca ma consider la inceput, am multe de facut si ma simt bucuros si tanar. Sunt atatea batalii frumoase de dus pe taramul muzicii, al iubirii si a tot ceea ce inseamna evolutie. Multumesc, oamenilor care cred in muzica noastra, a celor ce trudim sa mentinem importanta de a canta pe viu!”, marturiseste Emeric Imre.

Una din satisfactiile artistului este faptul ca „exista o tanara generatie care are nevoie de muzica folk”. Emeric Imre a lansat patru albume - „Nebun de alb” (2006), „Tarziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) si „Jocul vietii” (2018) si sustine nenumarate concerte in toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 69 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 45 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 45 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 74 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 50 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 50 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D