BestMusic.ro » Concerte » Concert Extraordinar Irina Baiant

Concert Extraordinar Irina Baiant

Concert Extraordinar Irina Baiant
Teatrul de Vara Herastrau, Bucuresti Herastrau
31 August 2020 // 120 LEI
21.08.2020

  "Un repertoriu plin de slagare", promite Irina Baiant pentru concertul din 31 august

Dupa ce a fost aclamata pe scenele de opera din toata lumea, soprana Irina Baiant se pregateste cu emotie pentru concertul pe care il va sustine pe 31 august la Bucuresti!

Va fi primul eveniment sub semnatura exclusiva a sopranei si va fi special, de la concept pana la repertoriu.

Despre ce vom asculta in ultima seara de august la Gradina de Vara Herastrau a Teatrului Constantin Tanase, Irina Baiant a spus: “va fi un melanj de piese pe care toata lumea le stie; inclusiv din zona operistica am ales slagare pe care sa le recunoastem si sa le cantam impreuna.”

Pentru acest eveniment Irina Baiant a invitat doi artisii pe care ii apreciaza extraordinar de mult. Este vorba de Florin Ristei si Adrian Nour, alaturi de care a cantat si in musical-ul "Fantoma de la Opera":

"I-am ales pentru ca sunt niste parteneri alaturi de care pot sa creez un moment de simtire autentica, " a explicat soprana. 

Seara va fi completata de prezenta pe scena a Orchestrei Metropolitate Bucuresti, pe care o dirijeaza Daniel Jinga, iar programul va include si alti invitati surpriza. 

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

O parte din spectacolele planificate in urmatoarea perioada la Gradina de Vara Herastrau a Teatrului Constantin Tanase sunt:

LUNA AUGUST

Vineri, 28 august 2020, ora 20:30  – spectacolul Teatrului principal ”D’ale Carnavalului,” cu Manuela Harabor, Tudorel Filimon, Corina Danila, Dan Tudor si Gabriel Fatu; regia Dan Tudor

Luni, 31 august 2020, ora 20:30 – Concert Extraordinar IRINA BAIANT, cu invitati speciali Adrian Nour si Florin Ristei si Orchestra Metropolitana Bucuresti, dirijor Daniel Jinga;

LUNA SEPTEMBRIE

Luni,     7 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul ”Gaitele”, cu Maia Morgenstern, Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Harabor/Ioana Ancea, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fatu, Doina Teodoru/Andreea Chiritescu, Ion Ionut Ciocia, Cosmina Dobrota/Mariangela Coldea; regia Gelu Colceag

Marti,   8 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul ”Gaitele” cu Maia Morgenstern, Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Harabor/Ioana Ancea, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fatu, Doina Teodoru/Andreea Chiritescu, Ion Ionut Ciocia, Cosmina Dobrota/Mariangela Coldea; regia Gelu Colceag

Luni,     28 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul ”All Inclusive” cu: Medeea Marinescu, Mirela Oprisor, Diana Roman, Vlad Zamfirescu , Marius Manole; regia Vlad Zamfirescu

Marti,   29 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul ”Pe o panza de paianjen” cu Medeea Marinescu, Mirela Oprisor, Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Andi Vasluianu;  regia Vlad Zamfirescu

Miercuri, 30 septembrie 2020, ora 20.00 – spectacolul „Barza domnului ministru” cu: Adriana Trandafir, Gabriel Fatu, Mihai Ciuca, Laura Cosoi, Doina Teodoru; regia Lucian Iancu. 

LUNA OCTOMBRIE

Vineri, 9 octombrie 2020, ora 20 – spectacol “Sunt un orb” cu Horatiu Malaele; 

mai mult
07.08.2020

Concert Extraordinar Irina Baiant

 O seara despre frumusetea vocii umane pictata in arii si duete din opere, operete si musicaluri celebre, in interpretarea sopranei Irina Baiant, impreuna cu Florin Ristei si Adrian Nour, acompaniata de Orchestra Metropolitana Bucuresti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Va aducem la cunostinta si un set de reguli pe care spectatorii trebuie sa le respecte, privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu SARS-COV2:

– Purtarea mastii (medicala/nonmedicala) pe toata durata evenimentului. Pentru a oferi o protectie eficace, masca trebuie sa acopere gura si nasul.

Atentie! Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua un triaj observational si de a nu permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree).

– Termoscanarea de catre personalul organizatoric. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea acces la spectacole.

– Respectarea distantarii de minimum 1,5 m intre persoane . Va rugam, in acest sens, sa ocupati locurile pe care le-ati primit la achizitionarea biletelor.

– Va recomandam sa ajungeti la sala de spectacol  cu aproximativ jumatate de ora inainte de ora de incepere a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a temperaturii si a biletelor.

*Atentie! Spectatorii trebuie sa urmeze traseul desemnat special catre locurire procurate, respectand indicatiile organizatorului.

*Fiind un spatiu in aer liber, in situatia vremii nefavorabile, spectatorii vor avea doua optiuni:   restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul organizatorului.

*Intrarea la spectacol se va face exclusiv pe baza biletului achizitionat.

*Achizitionarea biletului reprezinta acordul dumneavoastra pentru regulile enuntate anterior.

ATENTIE! NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT LA 500! ( locurile de culoare gri existente pe schema salii reprezinta distantarea impusa de 1,5 m! )

Cea mai prolifica tanara soprana romanca a momentului Castigatoarea locului I la Concursul International “Hariclea Darclée” 2017 Invitata speciala a tuturor spectacolelor marelui compozitor Vladimir Cosma, din 2013 pana in prezent.

Rolul principal din spectacolul Fantoma de la Opera din Bucuresti.

Interpreta a mai multor genuri muzicale (pop-opera, musical, opereta, opera), soprana Irina Baiant se bucura de un succes real in tara si in strainatate, concertand in cele mai cunoscute locatii dedicate artei. Dintre cele mai importante evenimente amintim:

• Turneul maestrului Vladimir Cosma in salile Zenith Arena din Lille, Lyon, Rouen si Geneva;

• Concertele maestrului Vladimir Cosma la Palais des Congrès si Grand Rex, Paris;

• Concert la Kremlin, sub bagheta aceluiasi Vladimir Cosma, in prezenta extraordinara a presedintelui Rusiei, Vladimir Putin;

• Premiera operei “Marius et Fanny” (compozitor si dirijor - Vladimir Cosma) alaturi de Big-Band-ul din Hamburg si Orchestra Nationala a Marsiliei;

• “Prague Proms” - Smetana Hall, Praga cu Filarmonica Nationala ceha;

• Rolul Adina (L’Elisir d”Amore - G. Donizetti) la Seul, Coreea de Sud, sub bagheta marelui dirijor Marco Balderi;

• Concert extraordinar de Pasti sustinut la Ateneul Roman Bucuresti, organizat de Primaria Generala Bucuresti 2018;

• Premiera nationala a operei I Pagliacci - R. Leoncavallo in cadrul Festivalul International Hariclea Darclée, sub Inaltul Patronaj UNESCO, la initiativa marii soprane, ambasador UNESCO, Mariana Nicolesco;

• Recital in cinstea printesei Stéphanie de Monaco cu prilejul vizitei oficiale a Domniei Sale la Bucuresti;

• Recital de lieduri romanesti in cadrul Masterclass-ului de Lied 2017, gazduit de ArCub si organizat de catre marea soprana Mariana Nicolesco;

• Recital special la Ceremonia de primire a Simonei Halep cu ocazia castigarii Turneului de la Wimbledon 2019;

• Rolurile principale din cele mai apreciate musicaluri din Romania: Christine Daae (“Fantoma de la Opera”) si Eliza Doolitle (“My Fair Lady”). Ultima reprezentatie a avut loc in 2 octombrie 2019 la Sala Palatului, Bucuresti.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

mai multClick pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D