BestMusic.ro » Concerte » Concert EYEDROPS in the Garden

Concert EYEDROPS in the Garden

Concert EYEDROPS in the Garden
Strada Batiștei nr. 14, Bucuresti
13 August 2021 // 50-65 LEI

Povestea gradinii continua prin toate evenimentele si concertele pe care le organizam. Ori de cate ori vii pe la noi, ne dorim sa te simti in siguranta si sa te distrezi pe melodiile trupelor tale preferate.

De data aceasta povestea merge mai departe cu EYEDROPS, care va sustine un concert la noi vineri, pe 13 august, catre un final de vara melancolic si frumos. EYEDROPS si-a inceput povestea in 2012, cu piese in limba Engleza. Odata cu anul 2015 si cu imbratisarea limbii romane ca mediu de exprimare, trupa si-a consolidat propria pozitie pe piata romaneascade muzica alternativa, lansand piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau "Mai Stai".

Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, in mod paradoxal, energizante si generatoare ale unei stari de puternica melancolie, iar discursul baietilor este caracterizat de o surprinzatoare si simpla sinceritate. Temele abordate in cantecele EYEDROPS sunt cu precadere de natura sociala si spirituala, cu un puternic accent pe tema renuntarii la frica, in toate formele ei.

#Informatii

Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.

Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.