BestMusic.ro » Concerte » Concert EYEDROPS Showroom Original Expirat

Concert EYEDROPS Showroom Original Expirat

Concert EYEDROPS  Showroom Original  Expirat
Bucuresti
26 Martie 2021 - 30 Septembrie 2021 // 29 LEI

 Seria de concerte online Showroom Original Expirat continua cu EYEDROPS pe 26 martie

Tuturor ne este dor de concerte, de experienta muzicii live, de schimbul de energie dintre scena si public. Asa ca am readus pe scena cele mai tari trupe de alternativ pentru o serie de concerte filmate, produse de Overground Music si gazduite de Expirat! Periodic, vineri de la ora 20:00, pe Overground Showroom – „Netflixul de concerte” – va avea premiera in exclusivitate cate un concert din seria Showroom Original Expirat. Seria continua vineri, 26 martie, la ora 20:00 cu concertul Eyedrops live la Expirat.

Concertele Eyedrops au fost descrise ca fiind, in mod paradoxal, energizante si generatoare ale unei stari de puternica melancolie, iar discursul baietilor este caracterizat de o surprinzatoare si simpla sinceritate. Temele abordate in cantecele Eyedrops sunt cu precadere de natura sociala si spirituala, cu un puternic accent pe tema renuntarii la frica, in toate formele ei. Din 26 martie de la ora 20:00 pe Overground Showroom putem asadar urmari un concert sincer, profund si intim, pentru o seara plina de energie si de food for thought.

Eyedrops si-au inceput povestea in 2012, iar incepand cu 2015 si cu imbratisarea limbii romane ca mediu de exprimare au capatat o notorietate din ce in ce mai mare pe scena alternativa, cu piese precum „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau "Mai Stai". Primul lor album, Prezent, a fost lansat in 2017 iar din 2019 trupa lucreaza la Albumul Fara Sfarsit - un lung sir de piese lansate pe masura ce sunt compuse, si care se va intinde pe intreaga existenta a trupei.

Biletele la premiera online de pe 26 martie a concertului Eyedrops – Showroom Original Expirat se gasesc pe www.iabilet.ro la pretul de 29 de lei si ofera acces timp de o luna la concertul inregistrat. Dupa achizitia biletelor, cumparatorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul si parola contului lor in care vor putea urmari premiera concertului Eyedrops – Showroom Original Expirat pe 26 martie de la ora 20:00. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Seria Showroom Original Expirat a debutat cu concertul celor de la Omul cu sobolani, iar in curand urmeaza sa fie publicate noi concerte cu Kumm, Eyedrops, Lucia & Muse Quartet, Pinholes, Fluturi pe Asfalt, Domino, The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats si altii.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.