BestMusic.ro » Concerte » Concert Fawkes, Behind Gates, Valak, As I Fall si T4

Concert Fawkes, Behind Gates, Valak, As I Fall si T4

Concert Fawkes, Behind Gates, Valak, As I Fall si T4
Quantic, Bucuresti
19 Aprilie 2017 // 15 Lei LEI

Pe 19 aprilie trupa Fawkes` organizeaza, impreuna cu Behind Gates, Valak, As I Fall si T4, un eveniment care aduce pe aceeasi scena trupe de diferita genuri. O seara plina de energie si de muzica buna.

FAWKES

Fawkes` sunt o trupa de metal din bucuresti care lanseaza pe 19 aprilie cele doua single-uri numite PURGATORIUM si ORA 25. Activeaza de doi ani in underground-ul romanesc si prezinta muzica progresiva intr-o noua forma, combinand elemente de sludge, shoegaze si djent pentru a crea un metal original.

Membri:

Serban Hoitan- voce, chitara

Kirian Lavoisard- chitara bass

Cristi Florea- chitara

Serban Smaranda- tobe, percutie

Razvan Paun- pian, sintetizator

 

BEHIND GATES

Behind Gates este o trupa de melodic heavy metal, care a luat nastere in vara anului 2014. Formatia se caracterizeaza prin varietatea de genuri pe care le abordeaza; de la zona soft a rockului, la zona agresiva a metalului, Behind Gates este o formatie care nu se defineste neeaparat printr-un gen, ci mai degraba printr-un "sound".

Membri:

Nancu Elena- voce

Mateescu Vlad- chitara 

Blana Alexandru- bas 

Anton Mircea- tobe

 

VALAK

Valak sunt o trupa recenta de melodeath din bucuresti. Muzica lor este o manifestare a trairiilor fiecaruia, iar acest lucru le comfera un sound diferit.

Membri: 

Tudor Nacu - Voce

Mhai Chelariu - Chitara

Avram Dimitrie - Chitara

Cristea Andrei - Chitara

Gales Andrei - Bass

Rares Stefan Rosu - Tobe

 

AS I FALL

"As i fall" sunt o trupa de metalcore care ativeaza pe scena metalului underground de mai bine de un an. Intamplarea a facut ca membrii trupei sa se intalneasca accidental la o bere, lucur ce a dus la formarea grupului.

Membri:

Claudiu Ene- lead guitar

Andrei Dragomir- rythm guitar

Criofu-Leca Cristian Nicolae- drums

Andrei Popa- bass guitar

Alex Iliescu ( Chuck)- vocals

 

T4

Trilogia celor 4, trupa a carui versuri imbina autoironia cu profunzimea, va concerta pentru a treia oara, in Quantic. Structura concertelor lor este atipica, bazandu-se pe momente in care interactioneaza cu publicul, si chiar si pe piese, si cu momentele de off-da-dome.

Membri:

Stefan Costache- voce

Cezar Octavian- vove

Andrei Popescu- instrumental

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D