BestMusic.ro » Concerte » Concert FELI

Concert FELI

Concert FELI
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
23 Martie 2018 // 60-90 LEI

 Vineri, pe 23 martie de la ora 22:30, te asteptam la Hard Rock Cafe la un show de zile mari cu FELI!

Feli spune despre sine ca este „un satelit natural al muzicii” i nu ii poate imagina un mod mai bun de a se exprima decat prin muzica. Artista a cochetat cu toate genurile muzicale, incepand cu pop-rock in adolescena, cand a fost atat vocea, cat si compozitoarea trupei Aliens. A lucrat alaturi de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a indreptat catre sfera hip-hop, unde s-a implicat in cateva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya i Guess Who. Toate aceste experiene au ajutat-o sa-i defineasca stilul i sa ii doreasca o cariera solo. Muzica traduce in versuri i sunete sentimente pe care altfel este greu sa le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reuete prin piesele sale sa transmita cele mai profunde emoii i trairi. O astfel de piesa este i single -ul – „Timpul”, care a atins din nou prima poziie in topuri, in 2017.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 90 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 60 de lei, cu loc la masa, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 60 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.