BestMusic.ro » Concerte » Concert Feli la Hard Rock Cafe

Concert Feli la Hard Rock Cafe

Concert Feli la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
21 Septembrie 2018 // 69-90 LEI

Vineri, pe 21 septembrie de la ora 21:30, te asteptam la Hard Rock Cafe la un show de zile mari cu FELI!

Feli spune despre sine ca este „un satelit natural al muzicii” i nu ii poate imagina un mod mai bun de a se exprima decat prin muzica. Artista a cochetat cu toate genurile muzicale, incepand cu pop-rock in adolescena, cand a fost atat vocea, cat si compozitoarea trupei Aliens. A lucrat alaturi de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a indreptat catre sfera hip-hop, unde s-a implicat in cateva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya i Guess Who. Toate aceste experiene au ajutat-o sa-i defineasca stilul i sa ii doreasca o cariera solo. Muzica traduce in versuri i sunete sentimente pe care altfel este greu sa le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reuete prin piesele sale sa transmita cele mai profunde emoii i trairi. O astfel de piesa este i single -ul – „Timpul”, care a atins din nou prima poziie in topuri, in 2017.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCourier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Biletele au urmatoarele preturi:

- 90 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 69 de lei, cu loc la masa, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 69 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.