BestMusic.ro » Concerte » Concert Feli pe 21 mai la Hard Rock Cafe

Concert Feli pe 21 mai la Hard Rock Cafe

Concert Feli pe 21 mai la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
21 Mai 2020 // 74-114 LEI

 Pe 21 mai, de la ora 21:30, te asteptam la Hard Rock Cafe la un show de zile mari cu FELI!

Feli spune despre sine ca este „un satelit natural al muzicii” si nu isi poate imagina un mod mai bun de a se exprima decat prin muzica. Artista a cochetat cu toate genurile muzicale, incepand cu pop-rock in adolescenta, cand a fost atat vocea, cat si compozitoarea trupei Aliens.

Feli s-a facut cunoscuta prin talentul etalat in cadrul emisiunii “Vocea Romaniei” unde a ajuns pana in semifinale in echipa lui Marius Moga, aceasta aparitie a lansat-o in ochii producatorilor muzicali de pe piata romaneasca.

Cantareata a colaborat cu artisti consacrati precum Edi Schneider (Dj Phantome), Grasu XXL, Puya si Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiente au ajutat-o sa-si defineasca stilul si pentru a cizela cariera solo in plina ascensiune. Muzica lui Feli astazi, traduce in versuri si sunete sentimente pe care altfel este greu sa le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reuseste prin piesele sale sa transmita cele mai profunde emotii si trairi.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCourier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Biletele au urmatoarele preturi:

- 109 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 69 de lei, cu loc la masa, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 69 de lei.

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 114 de lei, cu loc la masa in fata scenei

- Acces General: 74 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 74 de lei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D