BestMusic.ro » Concerte » Concert Firma

Concert Firma

Concert Firma
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
10 Martie 2017 // 40-55 LEI

 Vineri, 10 martie, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un show cu FIRMA !

FiRMA ii reuneste pe scena pe Rocca (voce/ chitara) si Erhan (bas), membrii de baza ai trupei, cu Adrian Coman (chitara) din 2014 si Cristi Jakab Jr. (tobe/ percutie) din vara anului 2015. FiRMA, trupa icon a rockului alternativ romanesc, spargea tiparele si redefinea standardele pietei muzicale de la inceputul anilor 2000, cu piese si materiale video foarte apreciate chiar si la nivel international, precum „La Orbire”, „Nimeni” si „Important”. Pe 1 octombrie trupa a lansat videoclipul piesei „Tot ce va fi”, primul single care anunta volumul II al albumului „Descantece”.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reintalnirea cu legendele muzicii, intr-o atmosfera unica. Artistii preferati sunt chiar langa tine, colectia de suveniruri te poarta printre file din istoria rockului si calitatea sunetului iti ofera cea mai placuta experienta live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX,  pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 40 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 40 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

 

 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D