BestMusic.ro » Concerte » Concert Florian Rus

Concert Florian Rus

Concert Florian Rus
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
16 Decembrie 2019 // 25-40 LEI

 Pe 16 DEcembrie, Florian Rus concerteaza in premiera la Hard Rock Cafe. Pregateste-te pentru o seara romantica, pe acorduri fine! Vei asculta “Cat inca ne iubim”, “Cel mai lung drum” si bineinteles, hitul momentului – “Strazile din Bucuresti”, totul intr-un show ce iti va aduce aminte de prima iubire, de plimbari sub clar de luna sau de o intalnire intamplatoare de ieri ori de acum 10 ani.

Florian Rus este unul dintre cei mai in voga artisti si compozitori. La participarea din 2014 la Vocea Romaniei a reusit sa atraga atentia celor 4 jurati, alegandu-l in cele din urma pe Marius Moga, cu care ulterior a si inceput colaborarea in calitate de compozitor.

Dupa debutul ca artist in anul 2017 cu single-urile “Cat inca ne iubim” si “Cel mai lung drum”, Florian a simtit nevoia de a se concentra pe munca din studio. Au urmat doi ani prolifici in care a compus pentru artisti precum Mira, Lidia Buble, What’s Up, Marius Moga, Andra, Loredana, Nicole Cherry, Nicoleta Nuca si Shift.

2019 l-a readus pe Florian in lumina reflectoarelor cu single-ul “Strazile din Bucuresti”. Lansata in colaborare cu Mira, piesa a reusit sa ajunga in 24h pe locul 1 in Trending si a depasit 6 milioane de vizualizari in prima luna de la lansare. Este una dintre cele mai fredonate si ascultate melodii, ce se poate auzi pe aproape toate posturile de radio autohtone.   

 “Nu stiu daca v-ati intrebat vreodata cate povesti de dragoste au inceput pe strazile oraselor, cate saruturi, imbratisari, priviri, zambete, cate suspine. Cate “te iubesc”, “sa nu ma uiti” sau “adio…” s-au auzit pe strazile pe care ne plimbam. Cate nopti albe in doi, de mana. Cate locuri pe care nu le mai poti privi fara un nod in gat, fara flashback-uri cand inchizi ochii. Noua mea piesa e despre “Strazile din Bucuresti” si despre toate povestile de dragoste la care au fost ele martore. Si poate, cine stie, iti amintim si tie de cineva.“ a declarat Florian Rus.

Concertul va incepe la ora 22.30. Biletele pot fi gasite in format electronic pewww.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la Hard Rock Cafe.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D