BestMusic.ro » Concerte » Concert Florin Raduta la Hard Rock Cafe

Concert Florin Raduta la Hard Rock Cafe

Concert Florin Raduta la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
05 Ianuarie 2017 // 25-40 LEI

 Anul 2017 incepe la Hard Rock Cafe cu o premiera: castigatorul X Factor 2015 va urca pe scena intr-un concert de exceptie, din care nu va lipsi piesa de debut "Ma minti pe fata".

Florin Raduta a fost desemnat in 2015 marele castigator al editiei 5 'X Factor' Romania, iar prestatia fabuloasa din auditii pentru melodia "It's a men's world" a cucerit publicul, dar si juriul. Alaturi de trupa sa, Florin va delecta spectatorii din Hard Rock cu un set-list plin de emotie si caldura, prin interpretari de exceptie ale unor piese ca "I Have Nothing", "Oameni", "Eternitate" si a unor hituri ce i-au asigurat succesul in showul X Factor.

"O sa fie o seara despre si pentru #OAMENI. Am ocazia sa ma exprim in cel mai bun mod si sper ca publicul sa simta asta si sa plece cu mai putine griji acasa, cu zambetul pe fata si cu pielea de gaina. Este primul concert oficial de dupa debutul meu si mai ales, de dupa concurs.", a declarat Florin Raduta. 

Concertul va incepe la ora 21.30. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului, la intrare.

Preul biletelor difera in funcie de categorie: 

-25 de lei, cu loc la masa, in sala 

-40 de lei, VIP, cu loc la masa in faa scenei.

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 25 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.