BestMusic.ro » Concerte » Concert Gasca Zurli la Arenele Romane pe 1 iunie

Concert Gasca Zurli la Arenele Romane pe 1 iunie

Concert Gasca Zurli la Arenele Romane pe 1 iunie
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
01 Iunie 2022 // 74-140 LEI

 Gasca Zurli va asteapta la Arenele Romane, duminica, pe 1 iunie de la ora 11:00. (acces ora 09:00). Primele 100 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird!

 Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- earlybird 109 lei VIP (cu loc in sectoarele K sau E), 89 lei pe Golden Circle (fara loc, in fata scenei), si 69 lei Acces General (cu loc, mai putin sectoarele K si E sau fara loc in spatele Golden Circle) - primele 100 de bilete din fiecare categorie

- presale 129 lei VIP (cu loc in sectoarele K sau E), 99 lei pe Golden Circle (fara loc, in fata scenei), 79 lei Acces General (cu loc, mai putin sectoarele K si E sau fara loc in spatele Golden Circle)

- la intrare in ziua evenimentului: 140 lei VIP (cu loc in sectoarele K sau E), 120 lei pe Golden Circle (fara loc, in fata scenei), 100 lei Acces General (cu loc, mai putin sectoarele K si E sau fara loc in spatele Golden Circle)

Concertul are loc in aer liber. Spectatorii in zonele cu loc se pot aseza unde doresc, biletele neavand anumite locuri asociate.

Toti spectatorii platesc bilet. 

La concert nu se vor comercializa bauturi alcoolice.

In zona Teren din fata scenei, nu exista scaune ca dumneavoastra si cei mici sa puteti dansa in voie.

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet. Posesorii de bilete Golden Circle primesc bratara si pot sta si in zona Acces General. 

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram