BestMusic.ro » Concerte » Concert GRIMUS #acousticintheGarden

Concert GRIMUS #acousticintheGarden

Concert GRIMUS #acousticintheGarden
Strada Batiștei nr. 14, Bucuresti
20 August 2021 // 50-65 LEI

 Pe 20 August va asteptam la un concert GRIMUS, la Gradina Urbana, incepand cu ora 19:00. Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupa-fanion a miscarii alternative de la noi din tara.

Au lansat pana acum 4 albume de studio, cel mai recent - „Unmanageable Species” – in primavara anului 2018, si au avut concerte in deschiderea unor mari artisti internationali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby. „Unmanageable Species”, cel mai nou album Grimus, este o colectie de noua piese diverse, abordand genuri precum rock alternativ, synth pop sau new wave. Pe parcursul noilor cantece Grimus, instrumentatiile discrete se intrepatrund cu versurile melancolice contribuind la crearea unei atmosfere particulare pe intreg materialul.

#Informatii

Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.

Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.