BestMusic.ro » Concerte » Concert Hara

Concert Hara

Concert Hara
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
24 Mai 2019 // 39 - 59 LEI LEI

Pe 24 mai, de la ora 22:30, Hard Rock Cafe te invita la un nou show cu una dintre cele mai iubite din trupe din Romania: HARA.

Vino sa canti impreuna cu Hara balade precum “Mai frumoasa” sau “Mai stai”, dar si piese care incing ringul de dans - "Nu-mi mai pasa", “Totaya Ye” sau "Cine

Formata in anul 2000 in Cluj-Napoca de catre solistul si chitaristul acesteia, Flavius Buzila, Hara si-a propus sa aduca un aer proaspat in industria muzicala romaneasca. Trupa si-a respectat promisiunea si are la activ cateva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasa”, “O zi” sau “Interetnik”. Hara este o prezenta constanta pe scenele festivalurilor nationale si internationale, datorita unui stil muzical inovator ce imbina rockul alternativ si electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogata de pana in prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar si numerosi fani.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.

 

Biletele au urmatoarele preturi:

- 59 de lei – VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 39 de lei - Access General, cu loc la masa in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, la pretul de 39 de lei.

Pretul biletului include si o bere oferita de Carlsberg!

 

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.