BestMusic.ro » Concerte » Concert Hara pe 19 mai la Hard Rock Cafe

Concert Hara pe 19 mai la Hard Rock Cafe

Concert Hara pe 19 mai la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti
19 Mai 2017 // 35-50 Lei LEI

Pe 19 mai, de la ora 22:30, Hard Rock Cafe te invita la un nou show exploziv cu una dintre cele mai iubite din trupe din Romania. Vino sa canti impreuna cu Hara balade precum “Mai frumoasa” sau “Mai stai”, dar si piese care incing ringul de dans - "Nu-mi mai pasa", “Totaya Ye” sau "Cine".

Formata in anul 2000 in Cluj-Napoca de catre solistul si chitaristul acesteia, Flavius Buzila, Hara si-a propus sa aduca un aer proaspat in industria muzicala romaneasca. Trupa si-a respectat promisiunea si are la activ cateva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasa”, “O zi” sau “Interetnik”. Hara este o prezenta constanta pe scenele festivalurilor nationale si internationale, datorita unui stil muzical inovator ce imbina rockul alternativ si electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogata de pana in prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar si numerosi fani.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 50 de lei – VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 35 de lei - Access General, cu loc la masa in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, la pretul de 35 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

 

Un eveniment recomandat de ROCK FM.