BestMusic.ro » Concerte » Concert Harry Potter Si Piatra Filozofala pe 1 iunie la Sala Palatului

Concert Harry Potter Si Piatra Filozofala pe 1 iunie la Sala Palatului

Concert Harry Potter Si Piatra Filozofala pe 1 iunie la Sala Palatului
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
01 Iunie 2017 // 80-310 Lei LEI

WISE TRUMPETS PREZINTA HARRY POTTER SI PIATRA FILOZOFALA - IN CONCERT in premiera in Romania, spectatorii vor putea urmari una dintre cele mai indragite pelicule din istorie: Harry Potter si Piatra Filozofala™ alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti care va interpreta partitura intregului film

Wise Trumpets anunta lansarea spectacolului Harry Potter si piatra filozofala – in Concert pe 1 iunie, ca parte a seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter. La concert va participa Orchestra Simfonica Bucuresti, care va interpreta fiecare nota din coloana sonora originala compusa de John Williams, sincronizandu-se cu proiectia peliculei in HD, pe un ecran de 12 metri. 

CineConcerts este unul dintre principalii producatori de experiente muzicale live interpretate alaturi de continutul vizual. La inceputul acestui an, CineConcerts si Warner Bros. Consumer Products au anuntat seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter, un nou turneu mondial de concerte care celebreaza filmele Harry Potter. Concertul cu muzica de film Harry Potter, ce a avut premiera in iunie 2016, reprezinta inca o experienta magica din lumea vrajitoreasca a lui J.K. Rowling.

Justin Freer, presedintele CineConcerts si producatorul/dirijorul seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter, a devenit rapid unul dintre cei mai aplaudati dirijori ai muzicii de film, cu o lista lunga de proiecte, incepand de la concertele simfonice complete si pana la prezentarile cu proiectie. A aparut alaturi de cateva dintre principalele orchestre din lume, precum Orchestra Simfonica din Chicago, Orchestra Filarmonica din Londra, Filarmonica din New York, Orchestra Filarmonica din Philadelphia, Orchestra Simfonica din San Francisco si Orchestra Simfonica din Sydney. 

Despre spectacolul Harry Potter si piatra filozofala – in Concert, Justin Freer spune: „Seria de filme Harry Potter reprezinta unul dintre acele fenomene culturale unice din viata care continua sa incante milioane de fani din intreaga lume. Ne face mare placere sa va anuntam ca oferim in premiera o oportunitate de a urmari partiturile muzicale de exceptie, interpretate de o orchestra simfonica, simultan cu proiectarea pe un ecran urias a filmului indragit. Va fi un eveniment de neuitat.”

Brady Beaubien de la CineConcerts si producatorul seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter a adaugat: „Harry Potter este sinonimul divertismentului in intreaga lume si speram ca prin interpretarea acestei muzici incredibile impreuna cu filmul complet, publicul se va bucura de reintoarcerea in aceasta lume, alaturi de numeroasele personaje si aventurile minunate care o populeaza.”

Pentru mai multe informatii despre seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter, accesati 

www.harrypotterinconcert.com.

###

Orchestra Simfonica Bucuresti

Fondata in 2007, din initiativa a trei tineri ambitiosi, Orchestra Simfonica Bucuresti reuneste peste 100 dintre cei mai valorosi instrumentisti din Romania. Printre nume celebre alaturi de care a concertat Orchestra Simfonica Bucuresti se afla: Angela Gheorghiu, Sarah Brightman, Tarja Turunen, Jose Luis Gomez, Jin Wang, Tiberiu Soare, Alexandre Bloch, Sarah Chang, Daishin Kashimoto, Erik Schumann si multi altii.

HARRY POTTER, personajele, numele si semnele de identificare aferente sunt marci comerciale si materiale protejate de drepturi de autor ale companiei Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLD™ J.K. Rowling si Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s17)

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & TM Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLDTM J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s17)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.