BestMusic.ro » Concerte » Concert Horia Brenciu

Concert Horia Brenciu

Concert Horia Brenciu
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
26 Aprilie 2017 // 100-140 LEI

 Daca crezi ca un showman si un playlist de top sunt elementele cheie pentru un spectacol de neuitat, vino pe 26 aprilie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe. Protagonistul serii va fi Horia Brenciu, care alaturi de HB ORCHESTRA, iti va oferi un mix irezistibil de hituri internationale si piese proprii.

Horia Brenciu este un entertainer innascut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazda a unor emisiuni TV. Impreuna cu HB Orchestra, cea mai complexa orchestra din showbizul romanesc, carismaticul artist va pune in scena un spectacol inedit, interpretand de la balade sentimentale pana la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face in egala masura senzatie cu melodiile proprii, printre care se numara foarte indragitele hituri „Fac ce-mi spune inima” si „Hello”.

Biletele pentru showul din 26 aprilie se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi: 

-140 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

-100 de lei, acces general, cu loc in sala.

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 100 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D