BestMusic.ro » Concerte » Concert Horia Brenciu @ Sala Palatului 25.11

Concert Horia Brenciu @ Sala Palatului 25.11

Concert Horia Brenciu @ Sala Palatului 25.11
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
25 Noiembrie 2022 // 82,76 LEI

 In ziua in care Horia Brenciu a implinit 50 de ani, artistul le ofera fanilor un concert cum se intampla o data la… 50 de ani!.

 
 Ziua de 27 august ea fost una speciala pentru Horia Brenciu. Artistul a implinit varsta de 50 de ani si tot in aceeasi zi s-au pus in vanzare biletele pentru concertul de pe 26 Noiembrie, despre care artistul spune ca “se intampla o data la 50 de ani”. Va fi un spectacol eveniment pentru ca se va celebra al 10-lea an de productie marca Horia Brenciu la Sala Palatului!
 
„Siiii… am revenit! Pe 26 noiembrie la Sala Palatului! Nu va fi un concert! Va fi o sarbatoare, plus o aniversare! Va fi o mega adunare de prieteni care vor celebra 10 ani de concerte la Sala Palatului si 20 ani de cand am infiintat HB Orchestra! Un spectacol ca asta se intampla o data la 50 ani!”, le transmite Horia Brenciu fanilor. 
 
Vor fi cel putin 2 ORE de muzica, dans, zambete, invitati speciali si multe surprize de la cel mai efervescent artist roman.
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram