BestMusic.ro » Concerte » Concert IMANY - Voodoo Cello

Concert IMANY - Voodoo Cello

Concert IMANY - Voodoo Cello
Sala Palatului, Bucuresti
08 Aprilie 2023 // 216 LEI

 Artista internatinala Imany va veni pentru prima oara in Bucuresti la invitatia Musicals si ne promite un spectacol captivant, inspirat din mai multe culturi.

Redescopera, pentru o seara, acorduri legendare revizuite si reinterpretate: de la Nina Simone la Radiohead, Cat Stevens, Donna Summer, Hozier, t.A.t.u., Bob Marley. Imany transforma titlurile pentru a oferi o lectura cu totul noua. Fara niciun artificiu, foloseste magia combinata a corzilor si a vocii ei pentru a-si vraji spectatorii.
 
Timp de zece ani, vocea profunda a lui Imany a sedus publicul  in ritmul compozitiilor hranite de inspiratiile sale de suflet, folk si blues. De la triumful celor doua single-uri Don't be so shy si You Will Never Know, de pe cele doua albume ale sale, pana la coloana sonora a filmului Under the girls' skirt, cantareata a avut succes in toata lumea.
 
Ultima ei creatie Voodoo Cello promite sa fie o adevarata calatorie mistica a unei femei cu puteri magice care isi canta destinul.
 
Violoncelul, un instrument cu curbe feminine, face apel la respect si blandete; este de asemenea si mai presus de toate instrumentul cel mai apropiat de vocea umana: dotat cu o gama foarte mare. Sunetul produs de opt violoncele cantand in acelasi timp a motivate-o pe artista sa scrie pentru un octet: a simti opt suflete vibrand intr-un teatru este ceva foarte pretios! Ca o poveste fermecata, Voodoo Cello isi propune sa faca „divinul” accesibil si sa desacralizeze muzica clasica invitand muzica pop cu propriile coduri sa se reinventeze, sa se transforme.
 
Publicul roman va avea parte de o intalnire uluitoare, un spectacol de neratat.
 
 
 
REGULAMENT
 
 
 
Prezentul Regulament se aplica pentru spectacolul „Imany” organizate de catre SOUND DESIGN SRL intitulata in continuare Organizator.
 
 
 
Prezentul regulament defineste regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie sa le respecte. Prezentul Regulament defineste drepturile si obligatiile ce iau nastere in relatia dintre Organizator si Participant odata cu achizitionarea de catre Participant a biletului de intrare la spectacol.
 
 
 
I. REGULAMENTUL EVENIMENTULUI
 
 
 
a. Prezentul regulament este o intelegere intre organizator si participant. Regulamentul va fi afisat pe site-ul evenimentului si/sau pe site-ul vanzatorului de bilete si/sau la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului.
 
 
 
b. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament, fara o instiintare in prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afisata pe site-ul evenimentului si/sau pe site-ul vanzatorului de bilete si/sau la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului, fiind de imediata aplicare dupa momentul afisarii.
 
 
 
c. Prin cumpararea unui bilet, Participantul recunoaste si se obliga sa respecte acest Regulament.
 
 
 
II. BILETE, TIPURI DE BILETE SI CUMPARAREA BILETELOR
 
 
 
Persoanele cu dizabilitati, precum si insotitorul acestora, care se inscriu, in prealabil, pe adresa office@mammamiathemusical.ro, atasand si o copie a certificatului de handicap si a certificatului de insotitor, au acces gratuit, in limita locurilor disponibile si a facilitattilor salilor de spectacol.
 
 
 
RETURNAREA BILETELOR. Biletele cumparate pot fi inlocuite sau returnate doar in termenii si conditiile stabilte de catre iaBilet.ro.
 
 
 
SCHIMBAREA PRETURILOR. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul biletelor fara o instiintare in prealabil.
 
 
 
III. PARTICIPAREA LA EVENIMENT:
 
 
 
INTRAREA
 
 
 
i. Intrarea se face doar pe la zonele special amenajate, pe baza biletelor cumparate online sau de la casa de bilete a salii unde se va desfasura spectacolul. Toti participantii la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate.
 
 
 
ii. In momentul intrarii in sala de spectacol, participantul ia cunostinta de acest regulament.
 
 
 
iii. Accesul in sala de spectacol se face numai pe baza unui bilet valid, indiferent de varsta participantului.
 
 
 
iv. Accesul in sala este strict interzis dupa inceperea spectacolului.
 
 
 
v. Este interzis accesul cu urmatoarele: droguri, aparate pirotehnice, sticla, obiecte contondente, cutite, material explozibil, toxic sau inflamabil, obiecte care ii pot rani pe ceilalti etc. In concordonata cu legile in vigoare, participantii nu pot introduce in sala de spectacol urmatoarele: cutite, spray paralizant, lanturi sau alte obiecte care, vizibil reprezinta pericol public sau care, prin utilizarea inadecvata pot reprezenta pericol public. Participantii nu pot intra in perimetrul salii de spectacol cu rucsace sau genti de mari dimensiuni, acestia pot avea asupra lor genti de mici dimensiuni. Participantii nu pot intra cu alcool, mancare sau cu lichide de orice fel in perimetrul spectacolului (exceptie facand insulina sau alt medicament pentru care se va prezenta o prescriptie medicala).
 
 
 
vi. Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere sau pe raspunderea reprezentatilor legali, inclusiv cu privire la persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale si audio, reprezinta risc. Astfel, atat participantii, cat si reprezentatii legali ai persoanelor care se afla in situatia de a avea reprezentat legal, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi personal sau persoanele pe care le reprezinta, prin participarea la eveniment. Spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul informeaza participantii ca este posibil ca in cursul desfasurarii evenimentului sa fie organizate, activitati privind efectele speciale, iar pentru riscurile de vatamare sau de prejudicii materiale, nu isi asuma nicio raspundere.
 
 
 
vii. Accesul cu animale este interzis.
 
 
 
REGULI DE CONDUITA INAINTEA SI IN TIMPUL SPECTACOULUI, IN PERIMETRUL SALII DE SPECTACOL, INCLUSIV HOLURI SAU SPATII DE ACCES IN SALA DE SPECTACOL
 
 
 
i. Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile si cele enumerate in acest Regulament. Participantilor nu le este permis sa desfasoare activitati ce ar putea sa puna in pericol sau sa afecteze in orice mod siguranta sau drepturile celorlalti participanti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului si va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de incalcarea acestuia. Participantii sunt obligati, ca in perimetrul salii de spectacol, inclusiv holuri, spatii de acces, spatii conexe etc., sa respecte si sa nu distruga materialele si constructiile de orice fel.
 
 
 
ii. In timpul spectacolelor, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra si fotografia evenimentul. Participantii iau cunostinta de faptul ca exista posibilitatea de a aparea in astfel de materiale, fara a putea emite pretentii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex Youtube etc.) si de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul. Participantii NU au dreptul sa filmeze si sa fotografieze spectacolele. Orice distribuire catre public, gratuita sau oneroasa a materialelor filmate este interzisa. Organizatorul are dreptul la despagubiri pentru prejudiciile cauzate.
 
 
 
iii. Participantii iau cunostinta de faptul ca in incinta salii in care se desfasoara spectacolul este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fara acordul scris al Organizatorului.
 
 
 
iv. Minorilor le este interzisa servirea si consumul de bauturi alcoolice. Consumul de droguri este ilegal si strict interzis si va fi pedepsit conform legilor in vigoare.
 
 
 
OBIECTE PIERDUTE
 
 
 
Obiectele pierdute si care sunt gasite de participantii carora nu le apartin trebuie aduse la zona de Lost & Found (care va fi marcata in holul salii de spectacol). Proprietarii le pot recupera urmand o procedura a Organizatorului care consta in identificarea persoanei si a obiectului pierdut. Dupa spectacol, Organizatorul va pastra obiectele nerecuperate pentru o perioada de 3 zile de la momentul predarii catre zona de Lost & Found si va incerca returnarea lor catre proprietari, in cazul in care acestia ii sunt cunoscuti.
 
 
 
SECURITATE
 
 
 
In perimetrul salilor de spectacol, Organizatorul asigura securitatea printr-un partener calificat si acreditat sa faca acest lucru. In timpul spectacolului, participantii sunt obligati sa respecte agentii de securitate, sa colaboreze cu acestia si sa le respecte instructiunile in caz de urgenta. In caz de incidente, de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul fara ca persoana evacuate sa fie despagubita in vreun fel sau sa i se returneze contravaloarea biletului in baza caruia participa la eveniment.
 
 
 
PRIM AJUTOR
 
 
 
Pe perimetrul salii de spectacol, exista zone de prim ajutor si/sau personal medical, in caz de nevoie.
 
 
 
GARANTII SI RESPONSABILITATI
 
 
 
i. Datele de desfasurare a spectacolelor pot fi modificate unilateral de Organizator in caz de forta majora sau caz fortuit.
 
 
 
ii. Organizatorul nu isi va asuma responsabilitatea pentru stricaciuni cauzate in perimetrul salii de spectacol si a spatiilor conexe care nu au fost produse din culpa Organizatorului sau din cauza organizarii defectuoase sau neglijente din partea Organizatorului.
 
 
 
SANCTIUNI
 
 
 
i. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant in sala de spectacol sau de a invita participantul sa paraseasca sala de spectacol, in cazul incalcarii regulamentului prezent sau a unei legi in vigoare din Romania.
 
 
 
ii. Organizatorul va redirectiona cazurile de bilete false catre organele penale, pentru inceperea cercetarii.
 
 
 
SEMNE SI DREPTURI DE AUTOR
 
 
 
i. Organizatorul are drepturi depline asupra numelor comerciale inregistrate sau nu, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, semnelor utilizate in corespondenta, e-mail, carti de vizita si alte materiale, semnelor, logo-urilor, marci precum si asupra materialelor, textelor si a tuturor informatiilor de pe website sau alte canale care folosesc cele mentionate mai sus in legatura cu spectacolul “Mamma Mia!”. Cele mentionate mai sus nu pot fi copiate, utilizate sau distribuite in scop comercial fara acordul Organizatorului.
 
 
 
ii. Logo-urile, semnele si celelalte informatii se afla sub proprietatea intelectuala a Organizatorului si sunt protejate de legile europene in vigoare.
 
 
 
CAZ DE FORTA MAJORA
 
 
 
i. In caz de razboi, revolta, atac terorist, demonstratii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundatie, scurt circuit major, epidemii, rezolutii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevazute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de participant, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile din prezentul regulament.
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D