BestMusic.ro » Concerte » Concert Imonolith si Ascend the Hollow live in Brasov

Concert Imonolith si Ascend the Hollow live in Brasov

Concert Imonolith si Ascend the Hollow live in Brasov
Rockstadt, Brasov Lucian Blaga nr. 13, 500008, Brasov, Romania
23 Noiembrie 2021 // 31.61-52.68 LEI

 Format in 2018, proiectul canadian Imonolith aduna la un loc aceste 5 nume sonore ale muzicii metal si merita toata atentia pentru muzica pe care o ofera publicului. Single-ul si video-ul de debut – Hollow – a fost lansat la inceputul anului 2019. Au urmat mai multe turnee culminand cu mult asteptatul album de debut, State Of Being, lansat in martie 2020.

„Noi, cei din IMONOLITH, suntem foarte de incantati sa lansam albumul nostru de debut„ State of Being ”, spune Ryan„ RVP ”Van Poederooyen. „Am petrecut aproape un an sa il inregistram. Pentru noi a fost important sa facem intregul pachet asa cum ni-l il imaginam. Ne stabilim standardele la un nivel ridicat si suntem apoi extrem de multumiti de rezultatele finale. ”

State of Being ofera, de asemenea, invitati speciali de la Jens Kidman (Meshuggah) la faimosul vocalist suedez Johannes Eckerström (Avatar).

„Albumul in sine este o calatorie”, spune Van Poederooyen. „Vei avea amestecul tau de greutate, captivitate, riff-uri zdrobitoare, ritmuri puternice si voci versatile. Ne-am concentrat in principal pe scrierea celor mai bune piese pe care le-am putut scrie pentru a pregati un spectacol energic"

Au fost lansate deja patru single-uri si videoclipuri - „Hollow”, single-ul de debut din 2019, care a atras multe aprecieri aducand flux de streaming pe Spotify de 216.000, „Instinct”, „Dig” si cel mai recent single, „Becominf the Enemy”. Odata cu lansarea acestor single-uri, IMONOLITH a primit deja laude la nivel mondial care le-a adus un numar masiv de streaminguri si atentie din partea mass-media si fanilor deopotriva.

ASCEND THE HOLLOW

Ascend The Hollow este o trupa de cyber-metal cu membri din mai multe tari. Muzica lor este creata de chitari cu 9 corzi, bass cu 6 corzi, efecte electronice tapetate cu growluri si screamuri la voce dar si cu parti de voce clean. Aceste combinatii produc multa forta dar si melodicitate catre un rezultat final inovativ. De-a lungul carierei, Ascend The Hollow au cantat pe aceeasi scena cu Avenged Sevenfold, Threat Signal, Vimic, Xerath, The Agonist, Sirenia, The Birthday Massacre si Jinjer.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita dispon


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram