BestMusic.ro » Concerte » Concert Infest & Warhymn pe 31 iulie

Concert Infest & Warhymn pe 31 iulie

Concert Infest & Warhymn pe 31 iulie
Club Quantic, Bucuresti
31 Iulie 2021 // 50-60 LEI

 Participarea la acest eveniment este permisa conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.

INFEST [Serbia] - Death/Thrash Metal

Warhymn [Romania] - Black Metal

(*) Accesul este permis pentru:

- persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,

- persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,

- persoanele care prezinta rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CATRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)

- persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care sa dovedeasca prezenta de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfasurarii activitatii). si cu obligativitatea prezentarii acestora la acces in ziua evenimentului.

- pentru persoanele cu varsta de pana la 6 ani nu este nevoie de test.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.