BestMusic.ro » Concerte » Concert Iuliana Beregoi

Concert Iuliana Beregoi

Concert Iuliana Beregoi
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
30 Noiembrie 2018 // 39-199 LEI

Iuliana Beregoi te asteapta la Sala Palatului in Bucuresti pe 30 noiembrie 2018 ora 16:00.

Mixton Music iti aduce cel mai frumos spectacol de iarna, Craciunul Jucariilor.

Vei avea parte de un super concert sustinut de Iuliana si invitatii sai speciali. 

Vei fi primul care vede imagini exclusive din ,,LARA“ filmul pentru cinema inainte de lansarea oficiala.

Vei canta impreuna cu Iuliana hiturile tale preferate si vei avea parte de multe surprize.

 Si fiindca se apropie luna cadourilor, Iuliana te invita sa participi la cea mai mare strangere de hainute si jucarii ce vor fi donate de Craciun copiilor mai putin norocosi. Daca ai o hainuta dau o jucarie pe care nu o mai folosesti adu-o cu tine. Haideti sa aratam ca generatia Z stie sa daruiasca, pe 30 noiembrie la Sala Palatului.

Categorii de bilete si suplimente:

SUPLIMENT ULTRA VIP - 1299 lei (doar 10 suplimente disponibile)

Posesorii acestui supliment vor avea parte de o experienta unica: party in limuzina de lux - sambata, 1 decembrie, ora 12:00 alaturi de Iuliana, plimbare cu limuzina  si masa la restaurant impreuna cu Iuliana. Suplimentul nu reprezinta bilet de acces la eveniment. Acesta este valabil doar insotit de bilet achizitionat.

 VIP + Meet & Greet - posesorii acestui bilet se vor putea fotografia cu Iuliana Beregoi i include poster cu autograf - 199 lei

 Categoria 1 - 119 lei

 Categoria 2 - 89 lei

 Categoria 3 - 59 lei

 Categoria 4 - 39 lei

 Organizatori: Mixton Music si Sprint Media

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D