BestMusic.ro » Concerte » Concert Iuliana Beregoi pe 2 aprilie la Cinema Pro

Concert Iuliana Beregoi pe 2 aprilie la Cinema Pro

Concert Iuliana Beregoi pe 2 aprilie la Cinema Pro
Cinema Pro, Bucuresti Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
02 Aprilie 2017 // 50-150 LEI

Iuliana Beregoi, senzatia noii generatii va sustine cel mai mare concert al ei din Romania pe data de 2 aprilie, ora 15.00, la Cinema Pro in Bucuresti.

Cantareata-vloggerita si-a castigat fanii cu sinceritatea, carisma si talentul ei, adunand 200.000 de abonati la canalul propriu de Youtube si 10 milioane de vizualizari la videoclipul primului single, Vina mea, in doar 2 luni de la lansare.

Iuliana, alaturi de Mixton Music si Sis N Bro, organizatorii concertului, te invita sa iei parte la un show spectaculos, plin de momente interactive savuroase, dans, si invitati surpriza.

Concertul va fi urmat de un Meet & Greet unde fanii care si-au achizitionat biletul V.I.P. vor avea sansa unica sa ia autograf, sa vorbeasca si sa se fotografieze cu Iuliana.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

VIP ( Meet & Greet ) – 150 ron 

Categoria I – 100 ron

Categoria II -70 ron

Categoria III – 50 ron

 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D