BestMusic.ro » Concerte » Concert J-Rock MIYAVI

Concert J-Rock MIYAVI

Concert J-Rock MIYAVI
Arena Nationala, Bucuresti Bulevardul Basarabia 37-39
23 Septembrie 2023 // 188,57 LEI

 Vino la primul concert extraordinar de J-Rock sustinut in Romania de celebrul artist japonez MI Ishihara Takamasa ( ), cu numele de scena MIYAVI. Evenimentul are loc pe 23 septembrie 2023, in zona exterioara a Arenei Nationale Bucuresti (acces din Strada Maior Coravu).

Concertul, ce face parte din turneul european aniversar de 20 de ani al artistului, se desfasoara in cadrul celei de-a X-a editii a festivalului culturilor asiatice, ASIA Fest.
 
 
 
Biletele se gasesc pe iabilet.ro, aici. Categorii bilete:
 
Presale General acces- 18 mai- 1 iunie 2023: 150 lei
 
General acces - 1 iunie – 23 septembrie 2023: 180 lei
 
VIP - Acces concert + Meet & Greet: 500 lei
 
 
 
 
 
MIYAVI este un foarte cunoscut muzician, actor, producator si filantrop japonez. El si-a inceput activitatea in 1999 si mai intai a fost chitarist in trupa de visual kei rock Dué le quartz. Din 2002 si-a continuat cariera ca artist solo. In 2007, a devenit membru al supergrupului rock S.K.I.N., iar in 2009 si-a fondat propria companie, J-Glam. A avut si are turnee in intreaga lume. In 2022, a devenit membru al supergrupului rock The Last Rockstars.
 
 
 
In 2014, Miyavi a aparut in filmul Unbroken, regizat de Angelina Jolie, si a continuat sa joace roluri mai mici in productii americane ca Kong: Skull Island si Stray. Din 2013, Miyavi este voluntar la ICNUR (UNHCR - Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati). In aceasta calitate, a vizitat tabere de refugiati din intreaga lume. In noiembrie 2017, a fost numit oficial Ambasador al Bunavointei UNHCR.
 
 
 
MIYAVI uneste culturile de pe tot globul prin mesajele sale muzicale si filantropice. Stilul sau unic de a canta la chitara, slap guitar (foloseste degetele in loc de pana), l-a purtat in 8 turnee mondiale, cu 380 de spectacole live, in peste 30 de tari. Fanii il denumesc pe MIYAVI „Chitaristul Samurai”.
 
Alte realizari includ aranjarea versiunii japoneza a piesei tematice pentru filmul de succes Mission: Impossible – Rogue Nation, producerea de muzica pentru o reclama Honda, crearea de muzica pentru SMAP si colaborarea cu diversi alti artisti. In septembrie 2021, a lansat albumul Imaginary si a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole in America de Nord, un turneu de 5 spectacole in Japonia si un turneu de 2 spectacole in Hawaii.
 
 
 
Artistul a lansat 13 albume de studio printre care:
 
NO SLEEP TILL TOKYO (2019). Concertul de lansare a avut loc la stadionul Los Angeles Dodgers
 
Holy Nights (2020)
 
Imaginary (septembrie 2021), care a coincis cu un rol de coprotagonist in filmul Netflix KATE.
 
Tot in toamna lui 2021, a fost in juriul versiunii japoneze a show-ului The Masked Singer, difuzat de Amazon si a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole in America de Nord, unul de cinci spectacole in Japonia si un turneu de doua spectacole in Hawaii.
 
 
 
MIYAVI si-a facut debutul pe marele ecran in Unbroken, produs si regizat de Angelina Jolie, productie nominalizata la Oscar. De atunci, a aparut in: serialul animat ARCANE, decernat cu premiul Emmy, blockbuster-ul din 2017 Kong: Skull Island si in adaptarea live-action a popularei manga Bleach.
 
Filmografia sa recenta include si filmele Stray (2019) si Maleficent 2 (2020).
 
 
 
Alte realizari de ale sale includ aranjarea versiunii japoneze a temei muzicale din renumitul film Mission Impossible – Rogue Nation, productia de muzica pentru o reclama Honda, crearea de muzica pentru SMAP si colaborarea cu diversi alti artisti.
 
 
 
De asemenea, piesele lui fac parte din coloanele sonore ale unor anime-uri celebre ca:
 
Naruto!, Invaded, Chainsaw Man, Bleach, Spy x Family, My Hero Academia, Blue Lock,
 
Mob Psycho 100.
 
 
 
In calitate de ambasador al marcii Beats, MIYAVI a aparut in reclame din Japonia si pe panourile publicitare din intreaga lume, in campania Moncler Beyond.
 
Alte campanii publicitare globale in care a aparut au fost ale marcilor: American Airlines, Golden State Warriors, Dell Computers si McLaren.
 
El a fost imaginea Gucci Japan in campania Gucci Off the Grid.
 
De asemenea, a fost model la Saptamana Modei Paris 2018, defiland pe podium pentru colectia Y-3 a designerului Yohji Yamamoto si pentru brandul ADEAM.
 
In 2021, a aparut un model de chitara Telecaster marca Fender cu semnatura lui.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram