BestMusic.ro » Concerte » Concert James Arthur pe 16 august la Arenele Romane

Concert James Arthur pe 16 august la Arenele Romane

Concert James Arthur pe 16 august la Arenele Romane
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
16 August 2022 // 159-299 LEI

 James Arthur canta pe 16 august la Arenele Romane din Bucuresti! Biletele cumparate la showul artistului reprogramat din 2020 raman automat valabile. BestMusic le multumeste fanilor pentru rabdare si pentru ca si-au pastrat biletele!

 James Arthur este unul dintre cei mai de succes artisti britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vandute in intreaga lume. A ajuns in topurile a zeci de tari, iar pana in momentul de fata, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platina si 4 Discuri de Aur, dar si un clip cu peste 1 miliard de vizualizari pe Youtube.

James a castigat X Factor in 2012, iar pana in prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. In doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicala, James Arthur a sustinut concerte atat in Europa, cat si in America de Nord si in Asia. A impartit scena sau a colaborat cu artisti precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

In momentul de fata este si amabsador SANE, o organizatie caritabila din Regatul Unit care ajuta persoane ce se lupta cu depresia si anxietatea.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi:

- Premium (cu loc) - 289 lei in presale si 320 la intrare

- Teren (fara loc, in fata scenei) -  199 in presale si 230 la intrare

- Acces General (cu loc) - 149 lei in presale si 170 lei la intrare

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. 

Un eveniment BestMusic

Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram