BestMusic.ro » Concerte » Concert Jurjak acoustic in the Garden

Concert Jurjak acoustic in the Garden

Concert Jurjak acoustic in the Garden
Strada Batiștei nr. 14, Bucuresti
23 Mai 2021 // 50-65 LEI

 Speram sa ne revedem cu bine!

Ne dorim sa retraim si sa ne bucuram de energia buna de anul trecut! Jurjak este pregatit de un nou concert live in gradina, duminica, pe 23 Mai, de la ora 19:00!

Muzician, regizor, artist vizual si licentiat in dreptul proprietatii intelectuale, Mr. Jurjak (George Petrosel) a lansat in toamna lui 2018 al doilea album de studio. Intitulat “Blues Berry”, pe acesta se gasesc influente blues, electro, rock si folk - bineinteles reunite sub amprenta stilistica proprie care l-a consacrat inca de la primul disc.

Eveniment in parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica si Radio Guerrilla

Strada Batistei nr. 14 (in spatele hotelului InterContinental)

Bilet: 50 Ron (primele 70 de locuri) | 65 Ron acces general

Avem rugamintea sa luati in considerare ca terasa se va inchide la ora 22:00, conform noilor reglementari! 

#Informatii 

Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.

Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.

Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.