BestMusic.ro » Concerte » Concert Jurjak pe 26 ianuarie 2022

Concert Jurjak pe 26 ianuarie 2022

Concert Jurjak pe 26 ianuarie 2022
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
26 Ianuarie 2022 // 64-94 LEI

 BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, miercuri, 26 ianuarie, incepand cu ora 20:30, la un concert extraordinar cu Jurjak!

Evenimentul va respecta normele in vigoare la data acestuia.

La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%

Muzician, regizor, artist vizual si licentiat in dreptul proprietatii intelectuale, Jurjak (George Petrosel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciati artisti de alternativ din Romania. A lansat pana acum doua albume de studio: Lemon Blues (2016) si Blues Berry (2018), pe care se regaseste si piesa "Imnul Minerilor", nominalizata la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila". Muzica Jurjak are influente blues, electro, rock si folk - reunite sub o amprenta stilistica proprie – un trademark recognoscibil inca de la primele acorduri. Cel mai nou single - „Fiecare” este acompaniat de un videoclip regizat de Jurjak si prefigureaza urmatorul album de studio „Hotii de vise”.

Doar un lucru este sigur, orice ar fi aceasta mixtura de clape, chitara, flaut, bass si voce, producatoare de furnicaturi pe brate, noi suntem fani!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei

- Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala

La toate biletele se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 94 de lei, cu loc la masa in fata scenei 

- Acces General: 64 de lei, cu loc la masa in sala 

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care isi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Puteti adauga la comanda si optiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentara pentru fanii care vor sa cumpere bilete din timp dar care vor si siguranta ca in cazul in care nu mai pot participa la evenimente, isi primesc rapid inapoi banii platiti pe bilet/e, in conformitate cu termenii si conditiile iabilet. Daca achizitionezi serviciul FLEX poti renunta la bilet/e cu maxim 72 de ore inainte de ziua in care are loc evenimentul. si primesti inapoi toata suma platita pentru biletul la care renunti, in 5 zile lucratoare, mai putin contravaloarea serviciului FLEX si a comisioanelor suplimentare achitate, precum pretul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram