BestMusic.ro » Concerte » Concert Kempes acustic in premiera

Concert Kempes acustic in premiera

Concert Kempes acustic in premiera
Club Quantic, Bucuresti
26 Iulie 2021 // 65-80 LEI

 “Mi-ati fost in gand, nu v-am uitat

Dorul de voi m-a napadit

Si iata ca v-am regasit”

Si noi si ei am visat la Regasire, iata ca in sfarsit se intampla. Dupa aceasta pauza prea lunga, trupa heavy metal KEMPES vine cu o abordare live acustic pe scena Quantic. Ovidiu Ioncu “KEMPES”, vocea etalon a rockului romanesc, fondatorul trupei Kempes va invita pe data de 26 iunie 2021 la un concert acustic in PREMIERA.

De la varsta 15 ani a inceput cariera in muzica, atunci cand a si avut prima trupa, a urmat cursurile la Liceul de Muzica. In perioada 1989-2003 a contribuit definitiv la cresterea si succesul trupei Cargo in rolul de vocalist, rol care l-a facut sa castige recunoasterea publicului. Vocea sa puternica si pasiunea nestinsa pentru muzica rock au facut posibila nasterea trupei Kempes in 2013 si lansarea primul album “Regasire” in 2015.

Dupa toate experientele neasteptate si incercarile la care a fost supus de-a lungul vietii, Kempes, un simbol al muzicii rock, ne demonstreaza continuu ca respira rock, ca traieste pentru scena si pentru public.

Evenimentul se organizeaza respectand toate normele in vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anuntate si completate pe masura ce se vor anunta public.