BestMusic.ro » Concerte » Concert KISS la Bucuresti -The Farewell Tour pe 16 Iulie 2022

Concert KISS la Bucuresti -The Farewell Tour pe 16 Iulie 2022

Concert KISS la Bucuresti -The Farewell Tour pe 16 Iulie 2022
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
16 Iulie 2022 // 248-756 LEI
10.12.2021

 Saint 'n' Sinners vor deschide concertul KISS

  KISS pentru prima oara in Romania la festivalul ROCK THE CITY 2022 Dupa aproape trei ani de pauza, festivalul Rock The City va reveni in atentie anul viitor prin editia cu numarul 11. Pe 16 iulie 2022, Rock The City va prezinta doua legende a muzicii rock – KISS si WHITESNAKE, ambele aflate in turneul lor de adio.

Pe scena vor mai urca Powerwolf si Saint 'n' Sinners.

Saints 'n' Sinners vin din Turcia si abordeaza un Heavy clasic cu infloente de Power Metal. Sunt activi pe scena din Turcia de aproape 2 decenii, timp in care au lansat un album in 2013.


Biletele se pot cumpara online de pe iabilet.ro la urmatoarele preturi.

Normal circle – 270 RON (pret promotional 230 RON primele 2500 de bilete).

Golden circle – 440 RON (pret promotional 350 RON primele 1000 bilete).

Diamond circle – 600 RON

Tribuna VIP – 700 RON

mai mult
02.12.2021

Concert KISS la Bucuresti -The Farewell Tour pe 16 Iulie 2022

 KISS pentru prima oara in Romania la festivalul ROCK THE CITY 2022 Dupa aproape trei ani de pauza, festivalul Rock The City va reveni in atentie anul viitor prin editia cu numarul 11. Pe 16 iulie 2022, Rock The City va prezinta doua legende a muzicii rock – KISS si WHITESNAKE, ambele aflate in turneul lor de adio

Prezenta grupului KISS va fi o premiera pentru Romania si va fi ultima ocazie sa-i vedeti live sub egida End Of The Road, ce va incheia o cariera de 49 de ani!

Biletele se vor pune in vanzare pe data de 3 decembrie 2021 in reteaua iabilet.ro.

Kiss si-a inceput activitatea in 1973 la New York, fiind considerat la scurt timp printre cele mai spectaculoase formatii rock si, in acelasi timp, trupa care a revolutionat conceptul de evenimente rock live. Kiss este una dintre cele mai bine vandute formatii la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vandute. Mai mult, Kiss este clasat pe primul loc in randul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur, 30 la numar. Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platina, iar trei dintre ele sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul Kiss a fost inclus in Rock And Roll Hall Of Fame.

Din punct de vedere live, Kiss a creat senzatii inca din anii 70, fiind grupul care a facut schimbari majore in conceptul scenic, in cel vizual si chiar daca costurile erau extrem de ridicate, totul s-a compensat prin incasari de milioane in urma vanzarii de tricouri personalizate, de tot felul de accesorii sub marca Kiss. Prin schimbarea deasa a conceptului vizual pe scena, a stage set-ului si a modului de a oferi publicului mereu ceva nou, Kiss a fost intotdeauna un punct de atractie. Ca sa nu mai punem la socoteala mastile si costumatiile exentrice, care au definit conceptul vizual Kiss si care a incantat generatii de spectatori.

End Of The Road World Tour va fi ultima ocazie sa-i vedeti la lucru pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer si Tommy Thayer, pe scurt, Kiss, grup care a scris istorie in muzica rock si care a influentat generatii de muzicieni atat din punct de vedere muzical, cat si din punct de vedere vizual. Pe 16 iulie veti auzi, in sfarsit, in Romania o lista lunga de hituri care au incantat generatii de rockeri si nu vor lipsi I Was Made For Loving You, Detroit Rock City si Lick It Up printre altele.

Alaturi de Kiss, un alt nume important din istoria muzicii rock isi va lua la revedere de la publicul roman pe 16 iulie 2022 si este vorba despre WHITESNAKE, care isi va incheia cariera live dupa o activitate de 44 de ani, totul sub numele sugestiv The Farewell Tour.

Whitesnake a pornit la drum in 1978 dupa ce David Coverdale isi dovedise talentul in faimosul grup Deep Purple. Cu Whitesnake, David Coverdale a scris istorie in zona hard & heavy, vocea sa fiind considerata una dintre cele mai bune in domeniu. Prin cele 13 albume de studio, 9 discuri live si 9 produse video, Whitesnake a demonstrat ca nu exista nicio diferenta intre feelingul de studio si scena, iar compozitii precum Here I Go Again, Still Of The Night si Is This Love au ramas valabile si-n zilele noastre si vor fi de auzit pentru ultima oara in Romania in varianta live in formula David Coverdale (voc), Tommy Aldridge (bat), Reb Beach (chit), Michele Luppi (key), Joel Hoekstra (chit) si noii veniti in grup, Dino Jelusick (key, voc) plus prima prezenta feminina in randul trupei, Tanya O'Callaghan la bass.

Pe langa show-urile Kiss si Whitesnake, Rock The City va propune o intalnire si cu una dintre cele mai apreciate formatii germane ale momentului, POWERWOLF. Formatia si-a inceput activitatea in 2004 si de la an la an a reusit sa castige noi adepti atat prin produsele sale de buna factura in zona power metal, cat si prin prestatiile live, unde un punct de atractie este solistul vocal Attila Dorn.

In vara aceasta, Powerwolf ar fi trebuit sa porneasca in turneu pentru a prezenta publicului noul album de studio, Call Of The Wild, dar pandemia a oprit totul asa ca in 2022 turneul va fi reluat, iar la Rock The City 2022 nemtii vor putea sa prezinte si publicului roman noua sa creatie, dar si mai vechile piese de rezistenta precum Armata Strigoi, Army Of The Night sau Demons Are a Girl's Best Friend printre altele.

Rock The City 2022 se va tine pe 16 iulie 2022 in parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de catre D&D East Entertainment si Marcel Avram.

Pret bilete:

Normal circle – 270 RON (pret promotional 230 RON primele 2500 de bilete).

Golden circle – 440 RON (pret promotional 350 RON primele 1000 bilete).

Diamond circle – 600 RON

Tribuna VIP – 700 RON

Dupa epuizarea biletelor promotionale la Normal (2500 de bilete) si Golden Circle (1000 bilete), pretul biletelor va fi 270 RON la Normal Circle si 440 RON la Golden circle.

mai mult

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram