BestMusic.ro » Concerte » Concert La Familia, Macanache, Cedry2k, Pietonu la Romexpo

Concert La Familia, Macanache, Cedry2k, Pietonu la Romexpo

Concert La Familia, Macanache, Cedry2k, Pietonu la Romexpo
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
14 August 2021 // 35-2500 LEI

 Romexpo Arena va asteapta pe 14 august 2021 la o seara de hip-hop authentic romanesc unde MC este celebrul Pietonu iar cei mai cunoscuti reprezentanti ai genului isi dau intalnire pentru un eveniment de exceptie.

In 1998 muzica La Familia aducea realitatea din cartier in fata tuturor. Era filmul in versuri, discursul prin muzica, felul a doi tineri de a arata viata asa cum este ea. Salajeanul lui Puya si Sisu era, de fapt, cartierul fiecarui bucurestean si, in extenso, al romanilor. Povestea lor de cartier reunea povestea traita de unii, povestea auzita de altii: curse ilegale de masini, abuzuri in familii, conditii sociale limitate, copii din familii monoparentale sau crescuti cu batai si certuri, care prin rebeliune incercau sa se rupa de niste tipare ce nu li se potriveau, gastile, greselile si tot ceea ce insemna strada anilor ’98.

La Familia s-a format ca trupa in 1996. Cei doi membri, Dragos "Puya" Gardescu si Tudor Sisu, au avut o ascensiune rapida, cucerind publicul din Romania prin atitudine si stilul lor original de a face muzica.

Albume ca "Nicaieri nu-i ca acasa", "Bine ai venit in paradis" sau "Familiarizeaza-te" le-au adus aprecierea fanilor si criticilor de gen, La Familia devenind un punct de referinta in hip-hop-ul romanesc.

"Poveste de cartier" purta in 1998 pozitia numarul 9 pe albumul "Nicaieri nu-i ca acasa". Era cel de-al doilea album al trupei La Familia, lansat pe 6 mai 1998, atat pe caseta, cat si pe CD, si vandut in aproximativ 70.000 de exemplare in toata tara''

Macanache s-a nascut in Bucuresti, Romania in 1988. Este un artisti rap independent care a aratat lumii ca poti reusi daca muncesti indeajuns. Readuce esenta culturii Hip Hop cu stilul lui unic, plin de umor si jocuri de cuvinte complexe.

A devenit cunoscut publicului in 2015, odata cu lansarea hitului “Asta sunt eu”.

Are 9 albume solo, 1 album (GRAS) cu supergrupul rap “Patru Grasi”, 1 album (N-am Timp) ca solist in trupa rock “The Putreds”, 2 EP-uri: “Nu fii Dilimache” cu Dilimanjaro si “Universal” cu Nechifor, producator de boom bap.

A colaborat cu artisti precum Subcarpati, Delia, raku, Tarafu de la Clejani si multi altii.''

,Pe numele real Marius Stelian Craciun, Cedry2K s-a facut remarcat ascultatorilor genului hip-hop prin subiectele profunde si invataturile de viata transmise, prin personalitatea timbrului si a liricii complexe. Tema principala a muzicii sale ramane lupta pentru dreptate, triumful binelui si promovarea adevaratelor valori romanesti.

Cedry2k reuseste adeseori prin versurile sale, crearea ambivalentei, articuland un mod particular de formulare care mizeaza pe echivoc, astfel incat sensul evident imediat sa fie dublat de unul cel mai adesea incomod din punct de vedere social. S-ar putea spune ca mesajele sale invita intotdeauna la o dezbatere de idei cu care orice spectator pleaca de la concertul - manifest''.

Pietonu este un MC calibrat in cadrul noii generatii de hip-hop romanesc, cu o activitate inceputa in anul 2007 si care pe parcurs s-a dezvoltat sub forma a trei albume (2009-Petrecere De Pietoni, 2010 Anestezic, 2012 Devastam) si un mixtape. Influentele sale se regasesc in hip-hop, muzica electronica, broken beats si jazz, acesta fiind si foarte pasionat de sesiuni interminabile de freestyle/ off the dome si scratching pe beat-uri variate. De-a lungul timpului, el a colaborat cu artisti din lumea hip-hop cum ar fi Cedry2k, C.T.C., AFO si multi alti MC, DJ si producatori romani.''

Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.

Cei care sunt nevaccinati se pot testa direct la locatie contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovada cu rezultat negativ a unei testari RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesara nici o dovada medicala pentru participarea la spectacol.

Cei vaccinati sunt rugati sa prezinte dovada de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.