BestMusic.ro » Concerte » Concert LaLa Band de Ziua Indragostitlor la Cinemapro

Concert LaLa Band de Ziua Indragostitlor la Cinemapro

Concert LaLa Band de Ziua Indragostitlor la Cinemapro
CinemaPro, Bucuresti
14 Februarie 2013 // 150 lei (pachet doua persoane) LEI

De Ziua Indragostitilor, fanii trupei vedeta LaLa Band, din serialul Pariu cu viata, au ocazia sa isi vada idolii in cad ul unui eveniment special, la cinematograful CinemaPro din Bucuresti.

Criss, Vlad, Alina, Dorian, Liviu, Sore, Rapha, Alexia, Dima si Bubu vor canta live cele mai frumoase cantece de dragoste pentru cei 539 de norocosi care vor participa la eveniment.

Mai mult decat atat, cei prezenti vor avea parte de o seara unica, in care muzica buna se va imbina perfect cu filmul romantic: pe langa super concertul live LaLa Band, pachetul exclusivist pentru sarbatoarea iubirii include si acces la avanpremiera filmului Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a luna, dar si un Meniu Romance pentru doua persoane.

Filmul Beautiful Creatures/Cronicile Casterilor: A 16-a luna este o adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia si Margaret Stohl, prima parte a noii francize fenomen care spune povestea de iubire supranaturala dintre Ethan (Alden Ehrenreich) si Lena (Alice Englert). Uniti de dorinta de a evada din realitate, cei doi indragostiti descopera secretele intunecate ale propriilor familii si misterele micului lor oras.

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete CinemaPRO, Str Ion Ghica nr. 3, sector 2, Bucuresti, incepand din 30 ianuarie. Rezervari se pot face la numarul de telefon 031.824.13.60. Pretul pachetului pentru doua persoane este de 150 de lei.

 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D