BestMusic.ro » Concerte » Concert Les Elephants Bizarres

Concert Les Elephants Bizarres

Concert Les Elephants Bizarres
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
20 Ianuarie 2017 // 30-40 LEI

Les Elephants Bizarres, una dintre cele mai indragite trupe din alternative-ul autohton, canta in premiera la Hard Rock Cafe pe 20 ianuarie, de la ora 22.30.

Trupa a luat cu asalt scena muzicii de rock alternativ in 2010 cu LP-ul de debut, "Hello". Primul lor single, "Hello! Says the Devil!" a ramas pe locul 1 in topuri timp de sapte saptamani la rand.

In 2011 si 2012 trupa a plecat in turneu in intreaga tara si a lansat mai multe single-uri: "Smile", "Wish You Were Here" (piesa ce a fost folosita pe coloana sonora a peliculei "KIDDO", primul film interactiv romanesc) si "Nu ma opri". "Nu ma opri" a devenit instantaneu un hit, fiind prima piesa alternativa cu versuri in limba romana ce a stat in topurile unui radio mainstream cateva saptamani la rand.

In 2014 trupa a lansat cel de-al doilea album, “Zoologic”, si a fost invitata sa cante la importante festivaluri de muzica din Romania, deschizand concertele pentru artisti ca: Billy Idol si James Blunt. Tot in 2014 Les Elephants Bizarres a castigat premiul “Best Alternative Band” acordat de revista SUNETE si a fost aleasa de catre un juriu international pentru a urca pe scena Forbes Cool Brands Gala. 

In 2015 Les Elephants Bizarres a lansat single-ul “Girls Gone Wild”, o productie HaHaHa Production, finalul de an aducand trupa in studio pentru lucrul la un nou material.

2016 a insemnat multe concerte la festivaluri importante din tara, lansarea piesei “Rosu Neon”, dar si invitatia de a deschide concertul trupei Maroon 5 de la Bucuresti. Sfarsitul de an a insemnat un al doilea single ce anunta noul album, “Shivers” fiind prezentat publicului la sfarsitul lunii noiembrie.

Membrii trupei sunt: Claudiu Stirbei (tobe), Mihai Marin (bass) si Stefan Matei (vocal), Enver Mamut (chitara), Tudor Amarandei (synth/clape) si Bogdan Alexandrescu (percutie).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului, la intrare.

Pretul biletelor difera in functie de categorie: 

-30 de lei, cu loc la masa, in sala 

-40 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei.

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de Rock FM.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D