BestMusic.ro » Concerte » Concert LIVE Andra - Traditional 2 show 27 sept

Concert LIVE Andra - Traditional 2 show 27 sept

Concert LIVE Andra - Traditional 2 show 27 sept
Sala Palatului, Bucuresti
27 Septembrie 2023

  Andra, o noua surpriza pentru fani!

Traditional 2, cel mai asteptat spectacol romanesc, pe 27 septembrie, la Sala Palatului. Andra revine cu superproductia artistica bazata pe muzica traditionala romaneasca, dupa succesul fulminant al „Traditional”, tot cu sustinerea orchestrei Fratiilor Advahov. Aproape 100.000 de spectatori au vazut una dintre cele 15 reprezentatii live, toate sold-out, sustinute atat in Romania, cat si in Italia si in Marea Britanie. In 2023, publicul se va putea bucura de o noua versiune a conceptului, cu piese noi si invitati speciali care vor oferi o experienta completa.
„Sunt mandra de faptul ca am reusit sa creez acest spectacol de succes si sper ca Traditional 2 sa fie prilejul unei noi reuniuni cu iubitorii de muzica populara si nu numai. Nostalgici sau nu, fiecare va gasi ceva pe placul sau in acest concept gandit pentru toate varstele si toate gusturile. Va astept cu drag la Traditional 2”, a spus Andra.
 
Traditional 2 in cifre
 
2 ore de muzica live, de la muzica populara, la pop si influente rock sau hip-hop, “Traditional 2 “este un show pentru toate gusturile
 
O echipa de 150 de persoane lucreaza la aceasta superproductie, unica in Romania: de la regizor, scenograf, scenarist, muzicieni, tehnicieni, pana la costumieri, stilisti si make-up artists.
 
Evenimentul este sold out.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram