BestMusic.ro » Concerte » Concert live ANTRACT 360 de grade - Premiera in Romania!

Concert live ANTRACT 360 de grade - Premiera in Romania!

Concert live ANTRACT 360 de grade - Premiera in Romania!
VStage, Bucuresti
30 Iunie 2020 // 25-50 LEI

 In deschidere DJ R.A. (15 minute pana intra toata lumea pe VStage.ro)

Productie scenotehnica 360 de grade (piramidala)unicat in Romania

Productie audio: 3D in premiera in Romania

Pentru ca tehnologia ne permite sa experimentam noi senzatii vizuale si sonore, acest eveniment este o provocare atat pentru noi cat si pentru cei care vor dori sa experimenteze aceste noi tehnologii. Scena va fi piramidala, 360 grade, cu o cantitate impresionanta de echipamente de lumini si efecte speciale, dar marea noutate va fi aceasta noua redare a sunetului care va permite ca spectatorii sa auda concertul ca si cum s-ar plimba printre instrumentisti. Asteptam cu nerabdare sa ne intalnim cu cei ce vor dori sa paseasca alaturi de noi intr-o lume noua, intr-o alta dimensiune! Despartiti si totusi impreuna!” declara Bobita Catusanu, liderul trupei Antract.

Sunetul 3D este produs prin intermediul unei tehnici, denumita binaural , facuta cu ajutorul a doua microfoane pozitionate in asa fel incat la redarea sunetului captat, ascultatorul sa aiba impresia ca se afla in aceeasi camera cu sursa care a produs sunetul.

Tehnica ce sta la baza sunetelor 3D isi are originea in proiectarea theatrophone-ului dispozitivul telefonic inventat de inginerul francez Clement Ader, prin intermediul caruia erau difuzate piesele de teatru si opera in Paris la finalul anilor 1800.

Light designerul evenimentului este Andrei Predut www.apartproductions.ro
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D