BestMusic.ro » Concerte » Concert Lora @ #FAMILYFEST Island

Concert Lora @ #FAMILYFEST Island

Concert Lora @ #FAMILYFEST Island
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni, Bucuresti
23 August 2020 // 47.68-264.88 LEI

 Lora impreuna cu bandul sau, va ateapta duminica, 23 august 2020, incepand cu orele 20:00, sa va distrai alaturi de ei, la un super concert #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni.

„Puior”, „Dor sa te ador”, „Fii tu fata”, „Singuri in doi” sunt piese pe care le putem asculta impreuna. Hai i tu pe taramul magic #FAMILYFEST Island, sa cantam i sa dansam impreuna!

Bun venit pe taramul magic #FAMILYFEST island! i spunem taram magic pentru ca timpul petrecut impreuna cu familia este cel mai pretios. Aici gasii activitai specifice pentru cei mici dar i pentru cei mari, pentru bunici, parini i copii.

Evenimente in aer liber pentru toata familia in centrul Bucuretiului, Sector 2.

Locaie: Insula de pe Lacul Fundeni.

Accesul in locaia #FAMILYFEST Island, se face doar cu masca de protecie.

Capacitatea maxima admisa de lege, este de 500 persoane.

Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectand toate normele in vigoare, comunicate de catre Guvernul Romaniei.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D