BestMusic.ro » Concerte » Concert Lord Of The Lost la Cluj-Napoca pe 25 mai 2022

Concert Lord Of The Lost la Cluj-Napoca pe 25 mai 2022

Concert Lord Of The Lost la Cluj-Napoca pe 25 mai 2022
/FORM SPACE, Cluj Napoca Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
25 Mai 2022 // 79-110 LEI
04.05.2022

 Taking Back August deschid concertul Lord of the Lost din Cluj Napoca

  Pe 25 mai 2022, germanii de la Lord Of The Lost canta la /FORM Space din Cluj-Napoca. In deschidere vor urca pe scena Taking Back August, formatie de metalcore din Bucuresti.

Bazele trupei au fost puse in 2020 iar pana acum au urcat deja pe scena unor festivaluri din Romania precum Posada sau The Temple. In 2021 au lansat primul EP al formatiei, 'The Devil's Crown' iar la finalul anului acesta au in plan sa lanseze primul album de studio.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

- 79 de lei presale 1

- 89 de lei in presale 2

- 100 de lei la intrare

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

mai mult
17.12.2021

Concert Lord Of The Lost la Cluj-Napoca pe 25 mai 2022

  Pe 25 mai 2022, germanii de la Lord Of The Lost canta la /FORM Space din Cluj-Napoca. Nu uitati ca pe 26 mai ii puteti vedea si la Bucuresti in deschidere la Iron Maiden. Primele 100 de bilete la concertul de la Cluj-Napoca vor costa doar 69 de lei.

Evenimentul va respecta toate normele in vigoare la data desfasurarii acestuia. Se pun in vanzare doar 500 de bilete.

Lord of the Lost vin din Germania si activeaza din 2007 fara intrerupere. Au 7 albume la activ, cel mai recent, 'Judas', fiind lansat anul acesta in vara. Vorbim de un dublu album care demonstreaza maturizarea artistica a formatiei din Hamburg.

Din punct de vedere muzical, in piesele Lord of the Lost descoperim un sincretism al genurilor, artistii avand o baza principala de hard, heavy si glam la care se adauga influente de industrial, gothic si ambiental.

Formatia a urcat pe scenele unor mari festivaluri din Europa precum Summer Breeze sau Castle Party, avand si turnee in mai multe tari de pe Batranul Continent. In plus, Lord of the Lost se vor alatura turneului Iron Maiden din Europa.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- 69 de lei primele 100 de bilete

- 79 de lei urmatoarele 200 de bielte

- 89 de lei in presale

- 100 de lei la intrare

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.

Puteti adauga la comanda si optiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentara pentru fanii care vor sa cumpere bilete din timp dar care vor si siguranta ca in cazul in care nu mai pot participa, din varii motive, la evenimente, isi primesc rapid inapoi banii platiti pe bilet/e. Multi ne-au spus ca ar cumpara bilete din timp la evenimente, dar nu stiu ce vor face peste 4-6-8 luni, daca vor fi plecati in vacanta in perioada respectiva, daca vor putea sa-si ia concediu sa vina la un eveniment, sau daca nu vor putea sa participe la concerte din motive medicale.  Daca achizitionezi serviciul FLEX (adica 3% extra platiti pe bilet), poti renunta la bilet/e cu maxim 72 de ore inainte de ziua in care are loc evenimentul. si primesti inapoi toata suma platita pentru biletul la care renunti, in 5 zile lucratoare, mai putin contravaloarea serviciului FLEX si a comisioanelor suplimentare achitate, precum pretul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet etc. 

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

mai mult

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram