BestMusic.ro » Concerte » Concert Loredana & Banda Agurida

Concert Loredana & Banda Agurida

Concert Loredana & Banda Agurida
Beraria H, Bucuresti Soseaua Kiseleff nr.32
05 Februarie 2019 // 40 - 95 LEI

Marti - 5 februarie - pe scena Berariei H urca din nou stralucitoarea si extravaganta Loredana, pentru un prim show de exceptie al anului 2019, in Orasul cu Chef de Viata.

Super hit-uri precum “ Zig Zagga”, “ Lele”, “ Departare”, “ Apa”, “ si multe altele vor incarca intreaga sala cu energie pozitiva si voie buna. Iar ca distractia sa fie desavarsita, artista va fi insotita si sustinuta pe tot parcursul show-ului de Banda Agurida. 

 

Despre Loredana:

Si-a inceput cariera la Onesti, odata cu lansarea albumului de debut “Buna seara, iubito” - anul 1988. Piesa care da numele acestui album s-a bucurat de un succes enorm si este pana si astazi una dintre cele mai indragite melodii ale artistei. De-a lungul timpului insa, Loredana a cucerit milioane de romani prin discografia bogata si prin aparitiile LIVE spectaculoase, devenind una dintre figurile emblematice ale muzicii romanesti.

Loredana este fix asa cum o cunoastem cu totii: etern tanara, plina de #ChefDeViata si cuceritoare prin absolut toate aparitiile sale. Iar pe 5 februarie, la Beraria H, ai ocazia sa te bucuri de toata magia artistei intr-un show extraordinar, alaturi de Banda Agurida. 

 

Biletele in PRESALE au pret redus pana pe data de 16 ianuarie:

95 LEI - Cat. A presale (in limita a 150 de bilete) - parter, in fata scenei cu loc la masa

60 LEI - Cat. B presale (in limita a 250 de bilete) - acces general cu loc la masa

40 LEI - Cat. C presale (in limita a 150 de bilete) - partile laterale cu loc la masa

 

Din 17 ianuarie, biletele vor avea preturile:

130 LEI - Cat. A - parter, in fata scenei cu loc la masa

80 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa

50 LEI - Cat. C - partile laterale cu loc la masa

 

Harta categoriilor AICI.

Copiii cu varsta sub 10 ani (inclusiv) nu platesc bilet / nu au loc rezervat la masa.

Pentru acest eveniment, rezervarile se preiau doar dupa achizitionarea biletelor.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.