BestMusic.ro » Concerte » Concert Lucia

Concert Lucia

Concert Lucia
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
24 Ianuarie 2019 // 30 - 49 LEI LEI

BestMusic Live iti prezinta un concert de neuitat cu Lucia, joi 24 ianuarie in Hard Rock Cafe. Lucia este o cantareata romana de muzica pop-soul. Ea si-a facut debutul in februarie 2012 prin intermediul unei preluari a piesei „Silence” in original de The MOOoD. Versiunea sa a cantecului a depasit 11 milioane de vizualizari pe YouTube, iar muzica Luciei a fost intens comentata de site-urile de specialitate din Romania.

In iunie 2012, Lucia a fost preluata de agentia de management muzical Global Music Management, recent redenumita Global Records, care se ocupa si de managementul artistei Inna. In august 2012, artista a sustinut primul ei concert si a reprezentat muzica romaneasca, pe o scena dedicata in cadrul celei de-a doua editii a festivalului Summer Well.

Cel de-al doilea single al sau, numit „Me Over You”, a aparut tot in luna august si a beneficiat de un videoclip filmat in regia lui Radu Aldea.Stilul interpretativ al Luciei a fost comparat cu cel unor cantarete precum Adele sau Regina Spektor.

Lucia este si o sustinatoare a proiectelor caritabile, iar in 2012 a cantat in cadrul a doua astfel de evenimente: Gala Persoanelor cu Dizabilitati, organizata pe 27 noiembrie de catre ActiveWatch si Fundatia Motivation Romania, in Studioul 3 al TVR, si concertul caritabil UNICEF, ce a avut loc pe 17 decembrie si unde a cantat, alaturi de Smiley si Vunk, pentru copiii vulnerabili din Romania.

Lucia a lansat albumul ei de debut : Silence pe 6 noiembrie 2015

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.